Bara hemma!

Idag har jag bara vart hemma och slappat efter skolan, rätt skönt faktiskt! Men snart måste jag plugga.. Bli ett kort inlägg idag men kanske lägger upp nån video eller nått liknande ikväll?

Men ja ska försöka skriva ett intressant inlägg imorgon! ;)



Flo Rida - Good Feeling


Fotboll

Hej!

Idag var det skola, lika tråkigt som alla andra dagar! Men nu ska jag iväg och äta pizza och kolla på jimmys träning. Bloggar mer när jag kommer hem. Hejdå!<3

 
Jimmys lag

AiluCrash

Sjukt bra låt med en sjukt snygg kille! Och måste säga att filmen är verkligen värd att se! Puss<3


Skola om 30min!

Bussen går om 30min så ska bara slänga in ett snabbt inlägg innan jag äter frukost. Försökte ta en bra outfit bild, men dock lyckades inte jag ;s Kanske slänger upp en ikväll! ;) 

Jag plugga både Engelska och So igår så känner mig rätt duktig! Men nu ska jag dra!

PussPåKinden!<3

Godnatt

Godnatt

Håkan Hellström

Håkan Hellström = Ett geni

Håkan hellström är bland dom bästa artisterna jag vet. Jag lyssnar inte så super mycket på musiken men konsterterna är så sjukt bra! Och just nu har jag en Hellström period då jag bara går runt och dyrkar Håkan!

Han kommer till grönan den 9/9 tror jag, inte helt säker vilket datum det är. Och jag lovar att jag kommer stå precis vid senen! Kommer köa i år om det behövs. Dock har jag ingen att gå med men det löser sig ju alltid!

Tycker ni borde lyssna på dom här låtarna en lite nyare och klassikern som alla har hört! ;)



 





 

Om några minter börjar robinson och på reklamen springer dom nakna så måste kolla ;)
Byebye<3

Blåbär

Hej! Idag har jag plockat blåbär med Felicia, så vi har gjort en blåbärspaj som bara väntar på att ätas ;)

Har även vart i skolan, träffat en as snygg kille! ;) Fast jag tröttnar så fort  så antagligen kommer jag sluta "tänka" på han om en vecka. Haha, jag klarar helt enkelt inte av förhållanden. 

Ja som jag sa är Felicia här, så ska gå till henne nu. Kanske bloggar mer ikväll vi får se. Men puss på er! ;)

caroline ( shimari ) gustavsson och felicia mollin 
Bild från åttan.

Äntligen! :D

När jag logga in idag var min nya header där! Glad att jag äntligen har den där, nu har jag bara massor att koda. Men det är sjukt skönt att bloggen är helt okej iallfall!

Idag har jag bara sovit, och orkar inte skriva nått så jag bloggar mer imorgon. 

Hejdå! ;)

Helg!

Fan vad jag älskar helgerna! Så skönt och chill!

En snäll tjej håller på att fixa min blogg, äntligen! Den har ju vart helt knas ett tag nu, kommer bli skönt att allt blir fixat igen.

Jag har as tråkigt, hatar att va sjuk ;/ Men ja lyssnar på snook, sjukt dåligt att dom splittrades för ett tag sen. Har alltid älskat snook, sjukt mycket bättre när dom "sjöng" tsm.

Men nu ska jag dra, puss på er! ;)


Tja!

Tja! Tycker inte ni ordet tja låter lite "killigt" asså som bara killar kan säga det?

Aa men igår var jag på kräft skiva, kom hem vid ett typ. Därför jag inte blogga, glömde även kameran hemma så det blir tyvär inga bilder. Kanske nån skickar nån bild till mig?

Men idag har jag iallfall plockat massor med blåbär, 1,5 liter! Ganska mycket faktiskt, jag hade rätt tråkigt och mår för dåligt för att åka till nån så då plocka jag blåbär! ;)

Så idag blir det mysa framför tven med blåbärspaj! Kanske skriver nått mer ikväll, vi får se men hejdå! :)


Sjuk.

Hej, det vart bara en lektion innan jag åkte hem. Så har varit hemma ett tag, bara tagit det lungt och kollat på film. Ikväll ska jag troligtvis på kräft skiva, fast det beror på hur jag mår men om jag ska dit så blir det nog lite foton.

Men nu kommer två foton från igår: 
 
 


Ulrik Munther Live - "Kill for lies"


Konsterten!

Konsterten var grym! Eric saade var så snygg, och han tog mig i handen! ;) Fick några bra kort som jag lägger upp ikväll eller på lördag.

Nu ska jag till skolan och hämta böcker och sen åker jag hem igen. Är lite sjuk så har ingen lust att vara i skolan till tre, så det blir bara morgonsamlingen kanske språk stödet som jag går på.

Igår i skolan var det iallfall helt okej, vårt lag sög men vi hade kul och skratta åt varandra! Så det var faktiskt värt att inte skolka.

Men ja ska dra typ nu så ja, hejdå! :)


Skola snart.

Hej på er! 

Nu är jag nästan färdig för att gå till skolan, har bara lite att packa men tänkte kolla min mejl och blogga först ;)
Idag i skolan hart vi "friends" dag. 7-3an (gymnastiet) är med, man är typ lag och tävlar typ. Dock har jag fått värdens sämsta lag men ska vinna ändå!

Så snart så brumar jag iväg på min moppe! Om ni inte viste det så är den rosa och as snygg!

Och som jag sa i tidigare inlägg blir det Eric saade sen, kommer bli grymt!

Hejdå!


Första gången på för länge!

Hej! Första gången jag bloggar på nästan hela sommaren! Har haft för mycket att göra så det är anledningen till mitt uppehåll. Men nu har skolan börjat så självklart ska jag börja blogga igen! Har massor att skriva om!

Imorgon ska jag till Grönalund och kolla på Eric saade, ska bli grymt kul! Kameran följer med så jag hoppas på några fin fina bilder!

Nu ska jag ta ett bad och ha det mysigt även plugga lite. Så jag hoppas mina läsare är kvar och ska försöka blogga bättre än nånsin! ;)



RSS 2.0