Små fjårtisar ;S

Jag tycker alla små fjårtisar ska sluta lägga ut massa halv nakna bilder på sig.. Ja jag tycker lite synd om er som lägger ut massa bilder på sig bara för att få uppmärksamhet. Det är inte kul när massa gubbar 40+ sitter och runkar till bilderna.. För det är de dom gör..  Och har du lagt upp en bild på en internet så går den aldrig att ta bort.. Och kul att visa hela dig ? Då blir de ju inte lika kul när du är med en kille.. För då vet han redan hur du ser ut utan kläder ? Det blir väl roligare om han får gissa och sen får se hur fin du är ? Haha var bara tvungen att skriva det.. :) 

 

Kommentarer
Postat av: frida

förlåt att jag lägger mej i såhär. Men eh det inte sitt egna val? Bdb kan man juh ta bort föralltid. Men det som eh grejen. Om man inte har gästlösen kan detta hända. 40+ gubbar tar dom & lägger in på google t.ex. Men det eh väl fortfarande ens egna val?

2010-07-09 @ 21:27:44
URL: http://fillefjompen.blogg.se/
Postat av: Emelie

jaa du har helt rätt man ska inte lägga ut sig själv på internet och är halv naken. Det kan vara farligt att göra så tänk får mannen/kvinnan tag på en då tror jag att dom ångrar sig för det finns farliga och knäppa människor!

2011-06-20 @ 23:58:26
Postat av: Anonym

hej. du är typ dum i huvudet. hejdå.

2012-07-27 @ 04:22:33

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0