Shoppat! ;)

Hej!

Har vatr i Visby för en stund sen och shoppat. Det vart faktiskt lite saker. Visar bild på allt när jag kommer hem! Just nu sitter jag ny duchad och fin :) Visar bild på nyårs outfiten idag på mobilen eller hemma :) Ska även försöka blogga och berätta lite mer jag har gjort här senare!

Ikväll kommer det iallafall bli riktigt kul! Vilket jag hoppas alla andra också kommer ha! :)

;)

 
Min nyårs klänning. Fast hon har vikt in den vid byxorna men det är en sån iallfall :)

Gotland! ;)

Hej!

Nu har jag vart framme ett tag :) Vi har handlat lite å vart här :) Emelia är sjukt gullig! ( min kusin ) Imorgon blir det att shoppa i Visby! ;) Blir rätt nice, sen på kvällen ska man väl fyra nyår. Hoppas det blir bra :) Men jag kommer fan sakna min säng! :(

Ja fler som vill ha datorn så måste gå nu. Men ska försöka blogga imorgon, har inga pengar på mobilen så det blir nog bara lite uppgradering tyvärr.

Ha de bra!<3

På G ;) nu är vi påväg till båten :) det t...

På G ;) nu är vi påväg till båten :) det tar en stund men aja :) jag sminkar mig på båten så just nu ser jag inte så super snygg ut ;) men jag bloggar mer senare. :)


Packat!

Hej!

Jag var ju som sakt med Frida idag. Vi va inte så länge men vi kolla lite i några affärer men jag hitta inget. Och jag åkte hem ganska tidigt eftersom jag var tvungen att ficksa massa saker.

Men nu har jag iallfall, Städat rummet, det är inte helt klart men det är iallafall ganska snyggt! Packat, har bara lite små saker kvar typ böcker och sånt.

Jag laga även mat idag, potatis gratäng och oxfile :) Det vart faktiskt riktigt gott! Jag fick lite hjälp av pappa men det var bara lite. Så jag kanske blir kock nån dag ;)

30min :)

Bussen går om 30min så jag ska börja ficksa mig. Borsta håret som blev lite konstigt när jag gick hit och sminka mig lite till. :) Sen fick jag 100kr av Mormor till mat. Tack mormor! :) Men aa hoppas dom inte missar bussen bara! då blir jag lite små sur.

Headern ska jag försöka ficksa när jag kommer hem. Om jag hinner. Jag kommer hem vid typ sju kanske. Sen måste jag packa och städa rummet ( som är fullt av jul klappar ) Jag har ju inte sovit hemma nått sen julafton så då har jag inte hunnit städa. Men måste göra det innan Gotland. Men ska försöka hinna med att ficksa headern, kan ju be nån om hjälp också. Men vi får se :)

Nu måste jag iallafall logga ut, men kanske bloggar lite från mobilen. ;)

 

Eftersom jag är hos Mormor har jag ju inga bilder. Men ni får en bild på Uppsala så det inte blir helt tomt ;)


Uppsala ;)

Hej hej! 

Nu sitter jag här hos Emil. Skulle hämta mina vantar jag glömde här förut men det blir nog att stanna ett tag till. Men snart skulle han iväg med sin mamma så då skjussar dom mig till Mormor.

Sen vid två ska jag till Uppsala med Frida och några fler :) Ska bli kul! Så det blir att shoppa lite ;)

Glömde visa bilder på det jag köpte i fredags men visar när jag har på mig det istället :)

Men ha det bra, bloggar kanske lite senare puss!

Juste imorrn åker jag ju till Gotland så det blir lite dålig uppgradering under veckan men det får ni leva med! :)


Himlen är oskyldigt blå

Ja, den var riktigt bra. Svenska filmer brukar inte va nån höjdare men den här var faktiskt bra! När den kommer ut på film får mamma köpa den! :) Av en skal 1 - 5 är den en klar 4a :)

Himlen är oskyldigt blå, shimari, caroline gustavsson 
Rekomenderas verkligen att kolla på! :)

På väg hem till Rasmus :) Sitter på t-bana...

På väg hem till Rasmus :) Sitter på t-banan just nu :) handla typ två linnen visar bild sen. Vi ska nog köpa något att äta sen. Men har inte så mycket att säga, sover hos Rasmus igen. Men bloggar mer ikväll :)<3


Hej! Är i stan med Rasmus :) ska snart kol...

Hej! Är i stan med Rasmus :) ska snart kolla på bio: himlen är oskyldigt blå. Den verkar rätt bra :) sen ska vi shoppa ;-) men ja bloggar och berättar sen hejdå<3


Mobil blogg :) Sitter hos patrik och ly...

Mobil blogg :) Sitter hos patrik och lyssnar på när han spelar gitarr hero ;) ska snart kolla på remember me :) den verkar rätt bra :) sen ska jag sova här och imorgon bär det av till stan med rasmus, men skriver mer sen ha det bra folket! :)<3


Middag!

Hej!

Bloggar lite snabbt. Snart ska vi ha middag, Pappas syster kommer :) Ska bli rätt kul faktiskt! Så allt är fixat, men hann inte städa mitt rum (A) Men aja, nu måste jag gå.

<3



Presenter!

Ja fick ni nått fint? Själv är jag rätt nöjd, jag önska mig bara små saker och fick allt jag önska mig! :) Vi fira med mammas släkt så jag kommer få presenter av pappas sen nån gång :)

Det här fick jag:

Ett armband av Tove
Ör hängen av Lovisa
Paradis ask av Gammel mormor
Två björn borg trosor av Farbror
Luvika vantar av Mormor och Morfar
Tofflor av Mormor och Morfar
Får skinns matta av Mormor och Morfar
Hjärtan choklad och tomte choklad av Mormor och Morfar 
En bok, Beautiful dead av Mormor och Morfar
Presentkort på 300kr på hm av Mormor och Morfar
Presentkort på 300kr på bik bok av Mormor och Morfar
100kr av Morfar
Hår sett, lock tong, platt tång krustong och massa annat av Mamma
The Sims tre destination väden av Mamma och Pappa
Eclipse av Mamma och Pappa
The runaways av Mamma och Pappa
Remember me av Mamma och Pappa
Stephen King Children of the corn, alla tre filmerna av Mamma och Pappa
Halsduk av Mamma och Pappa
Lösnaglar av Mamma och Pappa
USB minne av Mamma och Pappa
Massa örhängen av Mamma och Pappa
Ögonfrans böjare av Mamma och Pappa
Fundachon av Mamma och Pappa
Maskara av Mamma och Pappa
Nagerlack av Mamma och Pappa
Ögon skugga av Mamma och Pappa
Avrils perfym av Mamma och pappa
Örhängen av Jimmy

Det var typ nästan allt, glömde skriva strumpor och lite sånt men skit samma :)
Mer blir det imorgon då pappas syster kommer hit och sen ska vi till farmor och till Gotland bär det ju av på Torsadag :)

Jul outfit ;) har ni det bra då? Själv tit...

dsc02262 (MMS)

Jul outfit ;) har ni det bra då? Själv tittar jag på troja och har det mysigt :) och har ingen dator därför jag bloggar från mobilen. :)


Julafton!

God jul!

God jul


Allt klart!

Ja nu har jag bakat klart vi har pyntat granen och ja allt är klart! :) Sitter och kollar/spelar bingo lotto, uppesittar kväll, jag spelar aldrig bingo lotto men aja, det ger ännu mer julstäming! =) Nu längtar man bara till imorgon och sen är allt klart! ska även försöka visa bilder på mina packet om jag orkar :) Men vi får se. Men ha de bra så bloggar jag mer imorgon, godnatt!

Bakat!

Hej nu har jag och pappa snott en julgran ;) Den är väl sådär, inte super fin men vi orka inte leta så länge eftersom det var kallt, bild kommer upp kväll. Jag har även bakat en snö gubbe och pepparkaks muffins. Bara kola och marsipan kvar sen är det färdi bakat :)

Ikväll blir det även gröt och klä julgranen så det blir riktig jul stämming! :) 

Sitter även och lyssnar på jul musik :) Hitta en super bra playlist på spotify! :) Nej nu ska jag ta och göra nått roligt! :)


jul kola, shimari, caroline gustavsson

Dag 23 – Det här får mig att gråta

Dag 23 – Det här får mig att gråta

Inget specielt får mig att gråta faktiskt. Jag känner mig tryg i livet och i allt som händer så jag gråter nästan aldrig. Det ända är när jag ger allt men ändå bara får skit tillbaka, då kan jag känna att det börjar komma tårar i ögonen men jag börjar aldrig gråta. Jag är faktiskt galad över mitt liv och känner mig lyckligt lottat.

Gråter, shimari, caroline gustvasson

Gästerna

Hej hej! Gästerna åkte hem för ett tag sen. Det var ganska mysigt med julmiddag, det blir lixom mer jul stäming! Och imorgon blir det ännu mer! Hämta och pynta granen, baka kola och marsipan saker, lägga lite klappar under granen, vi öppnar kanske tre paket på morgonen. Och fixa allt annat som behövs fixas, har lite fler paket att slå in och lite sånt. Jag älskar julen. Det är så mysigt! Nu ska jag pyssla lite till med min jul designe, få bort tomtarna hade jag tänkt. Men som jag skrev ska inte göra så mycket.

För övrigt så har jag läst två böcker idag och ska börja med den tredje nu :) Under loven dränker jag mig med böcker och passar på medans jag har tid! Ska även ut och göra en snö gubbe hade jag tängt med det får bli lite senare. :)

Snö gubbe ( shimari ) Caroline Gustavsson


Jul designe

Hej! Nu har det kommit upp en jul designe på bloggen! Den är bara tillfällig medans jag fixar min andra. Men jag tyckte att det skulle vara kul med en lite juligare nu till jul. Sen orkar jag inte fixa allt med den eftersom den ändast kommer vara kvart till högst nyår och lite innan nyår tror jag att jag tar bort den. Men njut av julen medans den är här! :)

PS Glömm inte min julkalender ändast två dagar kvar! DS


Städat!

Hej nu har jag vart hemma ett tag. Har städat mitt rum, hela rummet. Vilket betyder alla hyllor, skriv bordet under sängen och allt sånt! Det tog 2,5 timmar. Så jag är helt slut, Gästerna kommer vid 18:00, så jag har en liten studs vila. Sen ska jag sminka mig, ducha, och duka. Jag lova mamma att jag skulle duka och fixa med allt sånt. :) Men aja ska ta och läsa lite medans jag hinner. :)


Caroiline Gustavsson, ( shimari ) 

Innan jul showen :) jag och tove<3

dsc02251 (MMS)

Innan jul showen :) jag och tove<3


Mormor

Hej!

Internett funka inte igår. Så jag uppgraderar lite extra idag!

Igår i skolkan hade vi jul uppvisning, jag sjöng med en kör och ja det var det ända vi gjorde.

Betyg: Fick ett MVG i historia som jag verkilgen kämpa för! Sen några VGn och resten G, inget IG.
( i vår skriver jag exakt vad jag fick för betyg men har inte haft allla ämnen och så men ni får vänta till i vår )

Sen efter skolan åkte jag till Mormor i knivsta. Vi fika lite och hade det riktigt mysigt! Hon fick även gäster lite senare på kvällen.

Och idag har jag bara ätit frukost och suttit här. Snart kommer mamma och hämtar mig så ska vi ficksa till Jul middagen vi har senare idag. :) 

Vatten, shimari, caroline gustavsson. 

Bild från mormors kamera


Jul kalender

Dag 21 – På min födelsedag.

Har jag antingen vart i stallet och haft stallkväll, hänt tre gånger :) Sen har jag vart i Östhammar en eller två gånger. Sen resten av gångerna har jag alltid vart hemma :)

Jag fyller år den 25 juni så det är på sommarn så vi brukar sitta ute och ha det mysigt!


Dag 22
– Det här får mig att må bättre

Åka till Mormor, äta glass/choklad, prata om det, gråta, slå i saker, sova.

Ja det är typ det, jag brukar ha utbrott mät jag mår dåligt, slå i saker, skrika å massa sånt. MEn efter det så brukar jag sova eller prata om det elelr bara äta choklad!

Mår jag riktigt dåligt brukar jag bara läsa eller sova och låta det försvinna. Jag är inte så lång sint så gör nån nått riktigt dumt mot mig förlåter jag dom ganska snabbt. Och det gör också att jag mår bättre.

Bussen :)

Ibland gillar jag att åka buss! Bussen kom inte idag, den ska komma kvart över och vi vänta till halv utan att den kom! Skönt! Så idag blir det att vara hemma och ta det lungt.

 

Hej

Nu ska jag iväg till kyrkan å lyssna på nån kör grejjs, måste ju eftersom jag konfemerar mig så ja :) MEn tra kanske lite bilder, Puss<3

Sovit

Hej! Vakna precis, har sovit rätt länge men aja. Imorgon är det ju skola, bara två dagar kvar! Och vi ska typ inte göra nått i skolan, men blir väl tvungen att gå dit endå. Sen på tis får jag mina betyg, längtar faktiskt!

Jag är nästan klar med julklapps köpandet. har bara en kvar till pappa men jag köper väl godis eller nått :p Sen har jag köpt till alla andra vilket är jätte skönt! Jag blir så stressad om jag inte har det klart!

Men jag måste köpa en jul klänning! Nån som har nått förslag? Har typ letat jätte länge, vill ha en hälst röd men andra färger går också bra, och inte så dyr efterom jag bara ska ha den en gång, förslag? Annars får jag ha min från förra året, som är väldigt fin men inte så kul att ha samma som förra året ;o

Men ja nu vart det massa onödigt bloggande :)

Nu ska jag fika kanske bloggar senare, puss

 
Typ i en sån här stil skulle jag vilja ha för högst: 1000kr

Dag 19 – Den här veckan

Dag 19 – Den här veckan

Har vart den jobbigaste veckan på länge! Med tre prov! Och alla efter varandra! Och så var jag sjuk också. Ja då är det lite kämpit om man vill ha bra betyg, särskilt om man har skitit i skolan innan. Men det gick bra och ja helgen har iallfall vart skön! Bara sovit och slappat, nått jag verkligen behöver eftersom vi ska åka bort över jul och nyår och det kommer inte bli så mycket lungn. Och allt som behövs handlas, och jag blir väldigt lätt stressad. Men ja den här veckan har vart kämpig. men jag har allt stöd hemifrån och från kompisarna så det var väl en okej vecka endå!<3

 
( blir en gammal bild eftersom "familjens" dator där jag har alla mina bilder gick sönder.)

Fel på bloggen

Hej! Jag har märkt att det var vart lite fel på bloggen, inläggen som ligger i utkastat försvinner eller publeseras utan att jag gör nått, sen har inlägg bara försvunit och headern kronglat och massa. Men jag tror det har löst sig nu. Men ser ni nått så kommentera gärna och säg det.

Sen jobbar jag på ny designe och header, ska fota lite bilder till den i veckan om jag hinner, annars innan jag åker till Gotland. Sen ska jag ändra färg på designen och lite sånt kanske nått mer lite juligt? Men vi får se, sen hoppas jag att mitt ph inte kronglar så mycket som det gjort förut. Och sen ska jag få lite hjälp med kodning och lite sånt av en kompis!

Men det behövs verkligen en ny, känner att den jag har inte passar mig riktigt, utan en ny ska det bli, och det ska bli mer Caroline i bloggen! :) Hoppas ni gillar det! Nu ska jag kolla på bert ha det super! :)


Gormorgon

Godmorgon nu ska jag se på jul kalendern, gyllne knorren! :)


Dag 18 – I min handväska

Dag 18 – I min handväska

Ja i min handväska har jag alltid,

* Mobil
* Plånbok
* Tuggmin eller läkerol
* Tändare
* Pennor
* Smink, puder, kajal och maskara
* En borste eller kamm
* Hårsprey
* Perfym
* Hörlurar
* Spegel 
 
Ja det är ju typ det jag har i min väska, :)


Dag 17 – Mina syskon

Dag 17 – Mina syskon 

Jag har ett "äkta syskon" han är 11år och vi är inte direkt bästisar, snarare tvärt om. Hehe men aa finns inte så mycket att skiriva om honom, han heter Jimmy fresen

Sen har vi min halv bror pappas barn, han heter Markus och är väl 20år tror jag :) Han har jobbat i farankrike å massa sånt, och bor i dalarna men just nu tror jag han jobbar i uppsala? Eller jag vet faktiskt inte han jobbar i sverge iallfall. Och jobbar med hästar.

Sen har jag ju massa "låssas" syskon eller foster barn, fast vi har ingen just nu så struntar i att skriva om det :)


Historia

Hej! Nu har jag pluggat till historian, kan typ G kanske VG saker, men ska plugga mer imorgon innan skolan :) Men jag orkar inte plugga till ett MVG, så det får duga med ett VG nu till hösten sen får jag plugga upp till ett MVG till våren.

Men det känns faktiskt jätte bra att få betyg! Vet att jag kommer få G i alla ämnen så det blir percing efter jul! :) Jag skulle få det av mamma om jag fick G i alla ämnen. Så det känns jätte bra!

Men nu ska jag gå och kolla på tv, imorrn kanske jag ska hitta på nått kul men får se :) Bloggar imorgon! Och glöm inte min jul kalender! Det är ju bara 9 dagar kvar ;) <3

 
Bild från lördags kväll :)

Dag 16 – Min dag

Dag 16 – Min dag

Gör dag 16 idag istället.

Idag var det bara två lektioner i skolan och jag hade lite ont i huvet så stanna hemma :) Även fast både Frida H och Felicia ville träffa mig, men ibland orkar man verkligen inte med nån ting! Men idag har jag iallafall sovit och haft det mysigt! Hmm, jag har typ inte gjort nått mer men ja :)

<3

Har precis slutat.

Hej! har precis slutat och tängte ta bussen direkt hem till mig, Så den går om en kvart. Och då är det perfekt att blogga!

Igår plugga jag bara massa till matten, och idag gjorde jag provet. Han tror jag får G, men det var en sak han var osäker på.

Sen fick jag VG+ på svenskan, ett poäng från MVG.

Och fick G på kemin.

Och det jag fått på preven är med än jag förväntat mig så är rätt nöjd. Men har historia prov imorgon, Och jag måste få MVG på det, annars blir det bara VG i historia till jul, fick ju vg+ på förra provet. Men jag ska plugga super mycket när jag kommer hem så det kommer nog gå bra!

Så nu ska jag kolla fb och lite sånt men kanske bloggar när jag kommer hem, fresten så är "familjens" dator sönder, den är typ jätte ny men den bara la av? Men jag bloggar från min hejdå<3




Dag 15 – Vad är kärlek?

Dag 15 – Vad är kärlek?

Jag tror kärlek är när man gillar nån riktigt mycket, och den man gillar, gillar än lika mycket. Ungefär som kompisar man kan säga att det är kärlek mellan mig och Vickan ( som är en av mina närmaste kompisar ) För vi gillar varandra så otroligt mycket! Sen kärlek med en kille eller tjej som man är mer än kompis med är samma sak, Man gillar varandra väldigt mycket och då är det kärlek mellan personerna.

Jag är inte expert men det är min uppfatting om kärlek.

 
<3

Igår och idag

Hej!

Igår: var jag på lucia i kyrkan och åt julbord å pyssla :)

Idag: Först var det lucia i skolan, sen åkte jag och Felicia ner till Rimbo, kolla lite på handboll, missa massa bussar, köpte julklappar. Och prata :) När jag kom hem var min bror från Dalarna här och hälsa på med en kompis från norrland, båda pratar skiiit roligt :p Haha sen fick jag en cola av min snälla bror! :)<3

GODNATT! <3

Dag 14- En sak jag gör varje dag!

Dag 14- En sak jag gör varje dag!

Det finns nog inget jag gör exakt varge dag, men vi säger sova. För jag dygnar inte så jätte ofta :) 

(Förstenad)

Dag 13- Min hobby

Dag 13- Min hobby

Min hobby är först hästar, men nu på sista tiden har jag blivit intresserad av fotboll och struntat i att rida. Men ska börja till våren igen tror jag.

Ridsport: Jag har hållit på hela livet, växt upp bland hästar, fick min första häst när jag var tre, och en till när jag fyllde fem. Så hästar har alltid avrt till intresset, har tävlat hoppning och galopp. Tängte även börja med trav men jag fick inte ta min lesens för jag hade gjort nått dumt, så det har jag bara tränat lite på.

Fotboll: Jag börja med fotboll för nästan exakt ett år sen, Och jag har blivit helt okej bra. Spelat några serie matcher, inte så många för jag hade mycket med skolan, men har spelat kanske åtta matcher. Och jag spelar back. :)

Baka: Att annat intresse är att baka, jag gör det rätt ofta, jag vill bli kock när jag blir stor och bakar och lagar mat ofta! Det är riktigt kul faktiskt!

Har inte så mycket mer att skriva hejdå!<3

 
Fota är också ett av mina stora intressen, fast det blir inte så mycket nu. :)

Dag 12- Den här månaden

Dag 12- Den här månaden

Den här månaden har jag varit lite depremerad, men det har även vart den bästa månaden på länge! har träffat massa söta personer och träffat kompisar jag inte umgåts med på länge. Har även haft riktigt kul med familjen. Så månaden har väl vart helt okej kan man säga. Hänt mycket saker, :)

Tjejkväll

Hej!

Nu är jag hemma hos Denice. Det är rätt kul, vi ska ut och åka pulka vid ett, och nu ska vi sjunga sing star! :) Det är, Jag, Anna, Denice, Tove, Antonia, Lovisa, Malin och Anna :) Men ja, Antonia ska ha datorn, men bloggar senare, Puss! <3

Mobil blogg. Hej! Nu har jag precis äti...

dsc02202 (MMS)

Mobil blogg. Hej! Nu har jag precis ätit klart, det var rätt gott och mysigt. Men nu måste jag skynda mig på bussen, bloggar mer sen<3


Jul marknad!

Hej nu bär det av på jul marknad igen! Fast i gamla stan den här gången och eventuellt skansen, kommer bli riktigt mysigt! Sen ska vi äta på nån resturang, ska försöka komma ihåg att ta lite kort! med både kameran och mobilen! Sen åker jag till Denice, så kanske inte hinner blogga men om jag är snäll så kanske jag får låna hennes dator! :)

<3


Dag 11- En bild som är från när jag var liten

Dag 11- En bild som är från när jag var liten

 
Har ingen bild från när jag var liten, men här var jag 11år, det ser ut som jag är gravid jag vet, men det var kallt :)

Kemi

Hej! gjorde mitt kemi prov idag det gick väl sådär. Hoppas verkligen jag får G, men det var sjukt svårt, och jag hade pluggat mycket! Idag efter skolan drog jag och Lollo och bada :) Vi simma och sprang i vattnet, så nu har vi fått snygga ben! Sen har jag väl inte gjort så mycket, kom hem vid fyra sen dess har jag bara suttit och kollat på tv :) Men ja, imorgon ska jag på jul markanad och sen till Denice, men bloggar och berättar det senare.

Ni får ha det bra så länge! <3



Engelska

Hej hej! Fick G på mitt eng prov som jag skrev förra veckan! :) Och idag skrev jag ju ett svenska prov, tror det blir G på det också kanske ett VG? Men vi får se, orkade inte riktigt plugga så mycket till det. Har även pluggat en stund till kemi provet jag har imorgon. Hoppas på ett G, pappa är typ på julbord med jobbet så han kunde inte plugga med mig så det kanske inte går så bra på provet. Men jag hoppas verkligen jag klarar det! Orkar inte med nått mer prov än dom vi har så måste få G så jag slipper göra om!

Jag, Mamma och Jimmy ska ha lite myskväll nu så hinenr inte blogga mer, men önska mig lycka till på provet? :)

 
Bild på mig och Benni på en kemi lektion :)


;)

Hej! Idag var jag i skolan, rätt tråkigt, ända roliga var att det var fest på min extra engelska! ;) Sen har jag bara varit hemma, ska plugga lite med pappa snart, Kemi :s Vi har ju prov och det är typ suuupeer svårt! Men G borde jag få endå :) Men aja godnatt"



Dag 10- Två saker jag inte skulle klara mig utan

Dag 10- Två saker jag inte skulle klara mig utan.

Måste säga min dator och min mamma! :) <3


Dag 09- Två saker jag längtar efter

Dag 09- Två saker jag längtar efter

Julafton! :D Presenter å massa kul! :D

Och Lördag, då jag, Denice, Tove, Antonia, Lovisa, Anna och Malin J ska sova hos Denice! Kommer bli riktigt kul :)
Aa det är två saker jag längar till! :)

Igår

Hej hej! Han inte riktigt blogga igår men de här gjorde jag:

Först så var jag i skolan, lärde mig dansa lite, fast dansa är inte riktigt min grej. Efter det så åkte jag hem åt lite mellis, sen bar det av på träning. Det gick faktiskt rätt bra! Och sen åkte jag hem och somna :)

Imorgon har jag ett prov i SV, och ett i Fysik på fredag, så har fullt upp dom kommande dagarna, mycket plugg! Men på fredag så ska jag kanske åka och simma lite :)

Men ska föna håret nu så bloggar sen, hejdå<3




Dag 08- Tre saker som finns i mitt rum

Dag 08- Tre saker som finns i mitt rum

Tängte visa bild men min kamera är inte laddad, men:

Det bästa jag har i mitt rum är, Min säng! Min dator! och min tv! :D  Allt det är typ super viktigt! :)

Tyvärr har jag ju ingen bild, men det komemr säkert upp nån annan gång :)<3


Dag 07- Det här hade jag på mig idag

Dag 07- Det här hade jag på mig idag.

Nu är det så att jag hunnit tagit av mig kläderna :p så visar bild på en annan outfit istället :)





378

Hej! Nu har jag skrivit 378 inlägg ifall någon ville veta! :)

Idag var jag först i skolan rätt chill, inte så många viktiga lektioner. Efter det så drog jag och träffa Frida, vi gick först hem till henne, jag kolla typ tv. Efter det så gick vi till sport hallen i bålbrao och kolla på handbolls killarna å tjejerna :) Vi hade rätt kul, snacka lite skit, skönt att ha någon som man kan prata ut med ibland. Alltså nån man inte träffar så super ofta, jag tycker iallfall det är riktigt skönt! Men sen på väg hem träffar jag Ruben och Benni, så prata lite med dom, och nu sitter jag här och bloggar! Måste säga att jag gillar dig sjukt mkt Frida! :)<3

Och godnatt, för nu ska jag plugga och sen sova :)<3


Dag 06- Ett minne jag har

Dag 06- Ett minne jag har

Jag har rätt många roliga minnen men ett specielt är när jag och Martin ( vi var inte tsm då ) Satt och åt pizza i en lekpark och sen gick vi på banvallen och jag hitta ett gärnrör soom jag sprang runt med haha och han gilla  mig endå! Det är ett väldigt vackert minne enligt mig. Kanske inte det bästa, men ett jag alltid kommer komma ihåg.

Martin. 
Även då han skriv dehär på banvallen :)


Kalender

Ja har gjort min "lista" till en kalender! En jul kalender! Haha :D Bläddra lite neråt så ser ni :)

Idag har jag vart i uppsala, köpte två par skor, båda kosta 499kr och en rosa pinsett för 49kr. (Bilder kommer senare).  Det vart bara en snabbis in och köpa skor och sen hem igen. Ska snart in till stan igen och jul handla lite!




Dag 05- Fyra bilder som gör mig glad

Dag 05- Fyra bilder som gör mig glad

 


Julbord

Hej! idag åkte jag först på konfa grejs, vi gjorde gips ansikts saker, och svara på några frågor :) Det var helt okej. Efter det så åkte jag iväg på julbord med mammas släkt :) Där vi åt god mat å prata :) Och ja, kom hem precis =)

Dag 05 blir försenad och kommer imorgon, eller då kommer dag 06 också :) Så ni får två st! :) Ska även åka in till stan med mamma så ja. Ska göra lite läxa å plugga till prov nu. Men bloggar kanske senare! :) <3

Hej!

Hejsan! Idag hade niorna i Rimbo volleyboll turnering, självklart vann både tjejerna och killarna i Ekebyholm ;) Det var rätt kul att kolla på, synd att det bara fanns några snygga killar :p Men sen var jag i skolan, kom bara försent till tre lektioner vilket jag tyckte var duktigt! Sen efter skolan har jag vart och klippt och färgat håret. Tyvärr kom det rosa i luggen fram rätt mycket men men, det vart iallafall typ nästan blont! :) Visar bild imorgon. Sen imorgon har jag bara två eller tre lektioner. Skönt att sluta tidigt, Men dom sista veckorna sen har vi massa prov och det är mindre kul. Men aja, har inte så mycket mer att skriva än att jag är sjukt snygg! ;)


Dag 04 - En nytagen bild

Dag 04 - En nytagen bild




Dag 03 - Mina föräldrar

Dag 03 - Mina föräldrar


Jag har en mamma som heter Sussi, jobbar på ett behandlings hem, hon har hand om medecinerna och jobbar typ på ett kontor hela dagarna. Mamma är värdens underbaraste den bästa mamman i värden! :D

Min pappa heter Thomas och jobbar på en skola för ungdommar som har adhd och sånt. Det är också typ ett behandlings hem, kan man säga. Så han är en typ av lärare. :) Jag älskar min pappa jätte mycket! ( han köpte en häst till mig när jag fyllde tre! )

Både min mamma och pappa är 40år :)  

 
<3


Idag.

Hej! Idag hade jag prov i engelska, gick sådär. Det kändes inte så bra men jag hoppas det gick bra! Sen hade jag bara vanliga lektioner. Vi fick även besök från polisen, Det ena var en snygg kille, 26år ;) En snygg strippande polis! Det är inte alltid man får se det! haha ;) Imorgon så kommer det massa killar och svettas för oss ;) Så ska se till att springa ner lite till gympa salen under rasterna! Berättar mer imorgon! :) <3

 
Ni får se en bild på mig, Tove å Denice undertiden medans ni väntar på dag 03 :)

Dag 02 - Min första kärlek

Dag 02 - Min första kärlek

Min första kärlek var med Martin, vi var tillsamans sex veckor, jag var jätte kär i han men våga inte riktigt visa det, det var därför det tog slut tror jag. Men vi är bra kompisar och har bra kontakt. Efter han så har jag haft lite förhållanden lite fram och tillbaka men har inte vart kär sen dess. :)

 
Dålig bild, ja vet.

RSS 2.0