Godmorgon!

Hinner igentligen inte blogga skulle bara säga hej! :)

Hemma kväll!

Idag vet det en hemma kväll! Chillat framför tven, pluggat och ätit hemlagad mat! Riktigt skönt!

Vad har ni gjort idag då? Chillat som mig eller haft fullt upp? ;)



Slutat

Hejsan! Nu har jag slutat för dagen riktigt skönt! Bussen kommer om 30min så jag sitter och spelar på king.com haha det är rätt kul faktiskt ;)

Sitter i ett biblotek som är 300år gammalt tror det spökar här. Det är iallfall sjukt läskigt men har ingen annan stans att gå om jag vill ha tillgång till en dator.

Men har inte så mycket mer att skriva, bloggar mer ikväll! Puss på er!<3

Fotokurs

Nu på sportlovet har mamma bokat in en fotokurs i Norrtälje! Väldigt snällt av henne eftersom det är rätt dryrt, fast ifall jag ska satsa mer på att fota är det ju bra om jag är duktig.

Så det är in bokat, tror det är fyra gånger och den sista gången åker man till Stockholm och fotar.

Kommer bli riktigt kul och förhoppngsvis är det några roliga personer på kursen så man har riktigt kul också!


Vanlig stil!

Kör på en rätt vanlig lock idag så känner mig rätt tråkig och inte så fin! Men jag är sjukt trött och orkar inte fixa mig.

Nu ska jag äta fukost och efter det dra till skolan. Efter skolan så ska jag till min mormor i Knivsta eller till Uppsala och träffa kompisar. Får se hur det blir idag har jag för mig att det är en rätt chill dag hoppas jag har rätt! ;)

Men nu måste jag dra om jag inte vill missa bussen ;) Byebye<3


Bakmaskin

Min pappa fyllde år för en vecka sedan och av mig fick han en David Beckham perfym :)

 

Men det är inte det inlägget ska handla om utan den fantastiska bakmaskinen han fick av min farmor och farfar. Har inte provat den än men tänk ny bakat bröd varge morgon? Sjukt gott eller hur? Det borde iallafall vara så ;)

Ska säga hur resultatet blir när jag provat den men jag hoppas det är gott! Nån annan som har en? Funkar det bra?


Hemma igen!

Min mamma hämta precis mig har faktiskt haft det riktigt kul! God mat roliga personer ja en kul eftermiddag helt enkelt. Men sen när man kommer hem måste man plugga vilket inte är så kul, men det måste ju göras.

Ska försöka ta tag i fotandet och boka in en dag att fota en kompis till mig kommer bli riktigt kul men vill fota ute och det är mörkt när skolan slutat så måste boka in det på en helg och jag har dock alltid fullt upp. Men men det löser sig nog.

Nu ska jag som sagt var plugga men bloggar mer lite senare, pusspuss!

 
Haha en underbart söt bild på mig, tagen en sen kväll skyller på det ;)

Hos Robin

Hejsan!

Just nu är jag hemma hos Robin sitter och spelar fifa (jag äger) snart ska vi gå ut och äta kebab jag älskar kebab! :D

Jag bloggar från Robins dator så har inga bilder, visar därför en bild som redan finns på bloggen! Ha det bäst :)


Efter skolan.

Efter skolan idag ska jag åka in till Norrtälje och träffa Jimmy lite snabbt, kanske träffa nån annan rolig också :)

Dock har jag riktigt ont i hela kroppen, sjukt jobbigt får be nån massera mig!

Men hinner inte skriva nått mer, hoppas ni har det bra sötnosar! :)


Godnatt!

Kan inte sommna... Det suger nån mer som är uppe?

Men iallfal godnatt till er som är vakna för nu måste jag somna!


Smink

Jag känner att jag använder lite för mycket smink just nu inte bra för huden! På loven när jag inte bär smink på ett tag har jag inga finnar och väldigt bra hud när skolan är och jag använder smink blir min hud äcklig och ful!

Så har bestämmt mig för att dra ner på smink stegvis och tillslut gå till skolan med nästintill ingenting! Hur tror ni det går? Kommer jag klara det? Då kommer min hud iallfall bli mycket bättre och jag ser bra ut utan smink också så igentligen är det rätt onödigt i mitt fall.

Här kommer en före och efter bild på en tjej igentligen är det helt otroligt vad smink kan göra (inte för hennes fall var så extremt men ändå)

 

KYSSKYSS

Mammor och minimodeller

Om 5min börjar tv3´s nya pogram Mammor och minimodeller tror det kommer vara väldigt intressant faktiskt.

Så vi får se om det är nått jag kommer kolla mer på. Kanske är lite hemskt? Men ska ni titta?

Ja för övrigt kom jag precis hem efter fikan med Paulina kul att träffa henne igen, dock är det sjukt svårt att ses eftersom hon går natur, natur i Uppsala och slutar riktigt sent!

Men hoppas ni har haft en bra måndag!<3


Skolan :)

Hejsan! Har slutat dagen gick rätt fort faktiskt skönt! Nu ska jag hem byta om och fixa lite och sen ska jag till Uppsala och ta en fika med Paulina länge sen vi träffades så ska bli kul!

Igår lovade jag att visa bilder på min goda mat jag gjorde dock var kameran urladdat men jag lagade iallfall älgkalvs biffar med pommes, sås och grönsaker. Sjukt gott faktiskt så jag förtjänar mitt mvg i hemkunksap!

Men om typ 10min går min buss så ska hämta mina böcker och lite sånt. Bloggar mer kväll!


KYSSKYSS

 
Blir en gammal bild på mig och malin har ju inte så mycket bilder på skoldatorn så ja :)

Gymnasieval

Alla snackar om gymnasieval just nu i veckan kommer man kunna börja skicka in sina ansökningar och jag har ingen aning. Jag har sam eller ekonomi att välja mellan vilken kommun eller skola har jag ingen aning om.

Jag har tjänt mig väldigt stressad över det här och vill säga till alla. Ni gör valet för stort! Vem vet vad man vill jobba som om 10år när man är 15år? Man kan byta jobb och skola om sig så valet är inte så stort som vi gör det till!

Så kom ihåg det valet är inte så stort som alla gör det till!


Godmorgon!

Godmorgon! Nu är jag ny duchad, påklädd, sminkad och ja allt sånt. Ska bara äta frukost och sen drar jag till skolan. Är sjukt trött som vanligt och har ingen större lust att åka dit men man måste ju :)

Nu ska jag kolla på vakna med the voice medans jag äter min frukost! Det är ett måste varge morgon ;)

Men jag hinner inte lägga upp nån outfit bild men jag hoppas ni är glada ändå! Puss på er!<3

 
De här är jag just nu ;)

Lindsay Lohan

Måste bara säga att Lindsay Lohan är sjukt vacker! Hennes utseende är nått man skulle kunna döda för. Hennes modell bilder är obeskrivligt fina!


Pluggat

Nu har jag nästan pluggat klart bara lite matte kvar sen ska jag ta ett bad och raka benen å sånt! Älskar det man känner sig så fräch!

Idag ska jag även göra maten bild, recept och resention kanske kommer! Får se om jag förkänar mitt MVG i hemkunskap! ;)

Ha det bäst!

 
Bilden kanske är lite efter efetrsom det inte är jul? Hahah

Rådmansö

Gårdagen tillbringades i Rådmansö hos några kompisar. Vi var typ 7st som spelade poker, kollade film och pratade kul faktiskt! Skönt att bara kunna hänga och göra roliga saker utan att allt ska gå överstyr.

Kom hem för ett tag sen och nu blir det att plugga. Har några "små" läxor som består av att läsa några sidor i boken, inte så jobbigt men orkar inte ta tid till att göra det. Måste även plugga matte vi har prov om en vecka och jag fattar ingenting!

Har även kollat prov schemat och vi har seriöst inte en vecka uatn prov! Och flera veckor har vi två-tre prov. Sjukt jobbigt men så är livet när man går i skolan ;)

plugga shimari

Favorit bild på Jedward


Fullt upp

Har haft fullt upp därför jag inte bloggat. Skolan har ju börjat och har massor med läxor men har inte hunnit gjort nått eftersom man är så trött när man kommer hem. Idag somna jag i badet haha?

Men imorgon är det fredag bara tre lektioner och ska träffa stv och se om jag kan få hjälp med att välja linje och gymnasie. Väldigt svårt att välja faktiskt!

Imorgon blire också göra nått kul  på dan och plugga på kvällen så kommer ha fullt upp hela fredagen men måste komma in i skolan innan jag kan börja göra massa på helgerna så ska nog stanna hemma imorgon längsta jag kanske kan åka är till min mormor men där är det chillare än hemma så aa.

Ska faktiskt sova nu jag hoppas ni har det bra och skolstarten går bra? Godnatt<3


Rapport

Har precis skrivit kart en rapport det tog sjukt lång tid för datorn fucka :oo Hatar skolan, fösta dagen i skolan och vi får två läxor :o

Efter skolan åkte Felicia med mig hem vi spela lite fifa (jag vann) och bakade till min pappas "kalas" han fyller år imorgon. :)

Sa ju att jag skulle berätta om gårdagen. Jag var ju med Rasmus vi åkte in till stan för att gå på bio med sergels bion var stängd så vi gick och shoppa istället. Ska förhoppningsvis på bio med han i helgen istället :)

Imorgon fyller ju min pappa år så blir att fira han lite släkt och så kommer hoppas dagen blir bra.

Skolan suger och jag lägtar verkligen till nästa lov.. Men måste gå bra betyg så det blir att försöka sköta mig nu denhär terminen.

Ha det gött alla söta! Bloggar mer imorgon (;


Bild på mig och Pontus

Hej!

Ska bara säga hej jag lever! Kan inte blogga för måste tvätt av mitt smink och lite sånt efter det blir det sova. Det är ju skola imorgon så måste kunna vakna ;)

Men berättar om dagen imorgon ha det bäst! Pusspuss

Tidigt!

Gick upp rätt tidigt idag faktiskt vid elva vilket är ett stort framsteg ;) Idag skulle jag till Rasmus men det vart typ inställt :o Men ska dit imorgon istället, vi ska åka härifrån vid 11 så blir nog att gå upp tidigt imorgon också.

Nu ska jag faktiskt ta och kolla på gossip girl så det blir inte så mycket roligt på bloggen. Men imorgon händer det massa kul ;)

Kysskyss!<3

Home

Hemma nu ska försöka ta och sova snart är inte ett dugg trött men kan verkligen inte sova så länge som jag gör nu.

Skulle ju till Rasmus imorgon ska även försöka ta och hinna träffa Jimmy eller Amanda imorgon men det beror på när jag vaknar. Men förhoppningsvis hinner jag det.

Sitter faktiskt och lyssnar på Tokio Hotel mina första riktiga idoler alla tycker dom är dåliga men jag älskar dom! (a) Iallfall deras gamla låtar om dom kommer till Sverge nån gång igen tror jag att ja ska dra dit! Iallfall känner jag så för stunden ;)

Bara för jag snackar om band måste jag påminna mig att det bara är fyra månader kvar till jag får se Takida live igen! Längtar grymt mycket! Känner att inlägget gick lite över styr haha? Men ha det bäst sötnosar ;)



Mina tankar på takida förde mig till denna bild jag fota på grönan för ett tag sedan
varför just till den bilden? Jo för dom spelade en låt där på sommarkryssert i sommras.

Blä

Skrev precis ett inlägg men det kom inte fram? Haha vad jag älskar blogg.se ;)

Men orkar inte skriva om allt, men har iallfall shoppat lite smycken hitta inga kläder :o Finns typ inget snyggt längre? Man får leta jätte länge efter nått snyggt som är det minsta unikt?

Haha men vi har haft det super kul nu ska vi dra ner till donken och ta nått att äta. Har inte ätit på riktigt länge? :o Blir så att jag inte äter på loven varför vet jag inte men aja skolan börjar snart så det gör inte så mycket.

Men nu ska vi dra bloggar kanske mer sen, pusspuss<3


Uppsala

Nu ska jag dra till Uppsala och träffa Sanné kanske ska gå på bio eller nått kul :) Ska hem ikväll och försöka vända tillbaka dyngnet dock tror jag det inte går så bra? Har varit uppe till minst tre varge kväll (a)

Men har inte gjort så mycketr nu under dan mest sovit och kollat film. Kanske fixar lite bilder nu när jag är i Uppsala men det beror på vilken väska jag tar. Jobbigt att släpa med kameran överallt.

Men ha det gött pusspåkinden!<3


Sova

Sa inte jag för ca: 4h sen att jag skulle sova? Haha går inte så bra för mig ;) Men ska försöka ta och gå till sängen nu iallfall. Så förvänta er inte nått tidigt inlägg imorgon/idag!

Imorgon/idag eller vad ska man skriva såhär när klockan närmar sig halv fyra? Ska jag träffa Sanné ett tag kanske nån annan rolig filur? Vem vet ;)

 
Godnatt igen då! ;)

Ola Salo

Har säkert sagt det förut men är seriöst kär i Ola Salo han är sjukt vacker! Man dör nästan! ;)

Kände för att berätta det nu ska jag sova, godnatt!<3


2012

Har bloggat rätt dåligt den sista tiden :o Men nu ska det bli en ändring ;)

Lovet har varit riktigt nice! Och det är inte slut än så förhoppningsvis blir året ännu bättre! Orkar inte berätta allt jag gjort men har gjort massa roligt.

Iår är det ju även vårt sista år här på jorden så ska försöka säga nej till lite färre saker och leva i nuet!

Jag hoppas alla underbara läsare jag har vill fortsätta läsa min blogg under 2012!

Ha det bäst! <3

 
En bild från en av mina kvällar under lovet!


RSS 2.0