Bussen

Sitter på bussen till Uppsala där jag ska luncha med min låtsas syster länge sen jag träffade henne så det ska bli kul! 
 
Hade bara en lektion i skolan idag så var bara där i en timme och gjorde absolut ingenting lämnade bara in en uppgift sen fick jag sluta. Sjukt chill! 
 
Efter jag träffat systern så ska jag kanske träffa Robin och annars blire hem och plugga inför redovsiningen vi har imorgon. :)
 
 

Ledig!

Är ledig idag så det är riktigt chill! Ska kolla true blood hela dagen! 
 
Igår gick jag till skolan fast jag var sjuk var tvungen att få klart några grejer men det gick bra jag dog inte ;) Och idag var jag ledig eftersom våran grupp är klara med min butik projekt arbetet vi jobbar med. 
 
Just nu sitter jag och väntar på att Filippa ska mejla lite uppgifter till mig så jag kan läsa på lite inför vår redovisning vi har på torsdag. Hoppas på ett bra betyg eftersom redovisningar kan vara en del av min starka sida då jag inte har några problem med att prata inför en stor publik. 
 
Så ja plugga och true blood blir idag vad gör ni då?
 

Feber!

Var ju hos Robin igår därför jag inte bloggade och idag har jag haft/har feber så har inte haft lust att blogga.

Bloggar när jag mår bättre!

Röka

Åå jag har brytit mitt löfte till mig själv om att sluta röka och om jag röker så bara röka när ja festar.
 
Imorse så var det en gullig person som frågade så snällt om jag ville ha och jag har så svårt för att säga nej speciellt när jag är sugen så jag tog den där jävla ciggen och sen fick jag tre stycken när jag sa att jag hade helt slut och inte hade några pengar.
 
Så onödigt när jag egentligen inte behöver, aja får väll röka upp dom här tre och börja om från noll sen då.
 

Helgen!

Såhär ser min helg ut.
 
Idag: Skola sen åka till Robin och sova där.
Lördag: Träffa Denice för utgång eller myskväll hemma hos henne.
Söndag: Plugga och chilla hemma, baka något gott och bara mysa galet med massa täda ljus! Behöver verkligen en sån dag kanske nån mysig person kan komma över också!
 

Gogge!

Sitter här i skolan med Gogge och ska plugga lite. Det är ingen här har egentligen sovmorgon till klockan tio men kom lite tidigare för att hinna göra kalrt några saker till min butik. Hemma hade jag bara hittat massa annat kul att göra.
 
Så ska koka upp lite vatten nu göra te och sen plugga lite i en timme innan lektionerna börjar. Fett duktigt jag känner mig, håller ni inte med? ;)
 

Shoppa!

Åå vad jag vill shoppa riktigt mycket!
 
Dock har jag inga pengar köpte ju jackan och ett par converse och nu är jag fattig haha :/ Gjort av med över 4000kr denna månad och studiebidraget är ju bara på 1050.
 
Men om 10 dagar får jag nya pengar och det blir det att shoppa loss! Jag vill ha ett par nya jeans och linnen så får väll se vad pengarna räcker till. Äter ju ute så mycket också kanske för 2000kr i månaden vilket är för mycket så äter ju upp mina shopping pengar..
 
Haha
 
 
 

Svar på frågestunden del 2/2

Andra delen på frågestunden.
 
Random frågor:
 
Sanna frågar?: Hur gammal är du? Vilken skola går du i?
 
Jag är 16år född 1996-06-25 för att vara mer exakt! Jag går på Roden gymnasiet som ligger i Norrtälje.
 
Mathilda Johansson frågar: Du skrev förut att du skulle vara nykter i en månad klarade du det?
 
Jag klarade tre veckor vilket jag tycker var väldigt duktigt för att vara mig dock drack jag en öl under dom tre veckorna men det räknas inte. Men nu ska jag vara nykter några veckor igen, det har blivit lite mycket fest den senaste tiden.
 
Vilka p-piller äter du rekommenderar du dom?
 
Jag äter Jasmine 28 dom är jätte bra! kostar dock 110kr/månad vanliga p-piller kostar ca: 10kr/månad så dom är ju lite dyra och det är den ända negativa!
 
Vilka bloggar läser du?
 
Läser mina kompisars bloggar och lite stora bloggar t.ex. Dessi, kissie, paow, isabelle strömberg och jocki boys bloggar. Skvaller bloggar är också väldigt skoj!
 
 
Albina frågar: Hur går det med modellandet? Fått några fler jobb? Hur vart du modell och hur går man tillväga om man vill bli modell?
 
Jag är inte riktigt modell fast jag får lite jobb då och då. Just nu har jag för mycket att göra och hinner helt enkelt inte mer och vill göra anat än att jobba på helgerna så det är inte så mycket just nu.
Jag vart modell genom tidningen Solo var med där och sen fick jag lite jobb efter det. Har även kontaktat lite fotografer och kollat om dom vill samarbeta. Jag tror det bästa om man vill bli modell är att kontakta en argentur.
 
 
Tuva frågar: Vad tycker du är det snyggaste höstmodet just nu? Och vilken stil kör du på i höst?
 
Oj haha jag är inte så insat i mode. Jag gillar naket, visa mycket hud och färg! Färg på kläder är riktigt snyggt!
 
Annayellowbanana frågar: Läst din blogg ett tag nu och vart försvann hästarna?
 
Jag har inte tid för hästarna just nu. Nått halvdant nån gång i veckan känns tråkigt. Ska nog ta och satsa på hästarna till våren och ta tag i det igen för det är ju sjukt kul att rida!
 

Och vilken är din bästa drink/grogg/dryck på hemma fest och på krogen?
 
Jag får inte gå på krogen är ju bara sexton! Men det bästa är helt klart lakris shots! Riktigt gott en favvo! Och shots är alltid bäst! Men man kan ju inte bara shota så är då blir det ett glas vitt vin eller en kall öl också riktigt gott!
 

 
 
Lotta frågar: Hur ofta dricker du?
 
Oj det beror helt på vissa veckor kan jag dricka fyra dagar och andra dricker jag inte alls. Dock har det blivit lite för mycket nu på slutet men i snitt blir det väll två gånger i veckan inte så jätte farligt.
 
 
Denice frågar: Hur många tår har du? och hur många gånger per dag dricker du te?
 
Jag har åtta tår.. Har tappat två. Jag dricker minst fyra koppar te per dag men är jag hemma så blir det betydligt många fler.
 
 
Anna frågar: Hur många unika besökare har du i snitt på en dag? Tjänar du pengar på din blogg?
 
Igår hade jag 190 unika besökare. Dock varierar det rätt mycket från da till dag. Och nej det gör jag inte jag bloggar bara för det är skoj!
 
Anonym/Anonyma frågar: Har du nått speciellt minne som betytt mycket för dig?
 
Ja men det minnet är hemligt. Hihi ;)
 
Vad är det pinsammaste som hänt dig?
 
Jag brukar inte tyka saker är pinsamt nästan aldrig så jag vet inte riktigt. Har säkert gjort nått super pinsamt jag inte kommer ihop eller har tänkt på efteråt.
 
 
Har ni fler frågor så är det bara lämna en kommentar så kanske jag svarar på den i ett inlägg hoppas ni är nöjda med svaren!
 
 
 
 
 
 

Bussen

Sitter på bussen till min mormor ska dit och äta lunch och chilla lite för att senare träffa Sanné i Uppsala en stund. 
 
Saknat henne så det lär bli kul! Sen ska jag väll plugga lite eller ska göra klart en Annons inför min butik och göra framsidan till min butik. Drog ifrån sista lektionen eftersom jag var hungrig och det sög så måste göra dom här sakerna hemma. 
 
Jag vill göra en snygg annons typ som denna! 
 

Kom precis till skolan

Försvov mig igen men hann iallfall till skolan!
 
Sitter just nu och jobbar med ett projekt arbete min butik. Går as bra så sitter här med en kopp Choklad och jobbar på.
 
Men nu ska vi fortsätta så bloggar lite mer senare. Puss!
 

Svar på frågestunden! del 1/2

Har lagt ihop svaren lite så dom passar gjorde också två delar eftersom det kom så många frågor.
 
Kärlek och relationer:
 
Johan frågar: Vad heter din kille och hur länge har ni varit tillsammans? 
 
Robin heter han ^^ Vi har träffats rätt länge men vart tillsammans för nån månad sen eller nått. Jag är den som aldrig har koll på sånt att jag glömde min pappas 40års dag säger väll allt ;)
 
Lotta frågar: Är du oskuld?
 
Nej det är jag inte.
 
 
Anonym frågar: Hur många förhållanden har du haft? Och hur många personer har du varit kär i?
 
Några stycken men räknar ändast det jag har nu som seriöst. Dom andra kanske inte var helt seriösa iallafall inte från min sida sorry boys and grils! Och har ändast varit riktigt kär en gång och det är i Robin som jag fortfarande är kär i ^^
 
När fick du din första kyss?
 
Ja beror på vad som räknas som kyss men min första riktiga tung kyss fick jag i slutet av sexan ;)
 
 
Vilka personer i ditt liv älskar du?
 
Jag älskar min mamma, pappa, bror, Denice min bästavän, Rasmus och Victoria mina söta kusiner, Robin min vackra kille och Felicia min bästavän och barndomsvän. Det är väll dom jag älskar helt på riktigt, dom som alltid finns där för mig!
 
Nämn en person som har betytt mycket för dig en förebild?
 
Victoria Gustavsson min kusin och bästavän. Vi träffas inte så ofta längre men hon har verkligen påverkat mig possitivt i mina val jag gjort i livet. Speciellt i sjuan det var vackra vickan som fick mig att sluta vara den blyga Carro och bli den riktigt Caroline jag ville vara. Älskar dig vickisnor!
 
Vad/vem har sårat dig mest?
 
Malin min låtsas syster av olika anledningar. Men får inte glöma bort allt bra och underbart hon gjort också! En riktigt vän i grunden under allt ont som hänt oss.
 
Har hört att du haft ett förhållande med en tjej är det sant?
 
Det har gått rykten om det ja och ja jag har haft ett slags förhållande med en tjej förut ja. Vi var inte tillsammans men hon betydde mycket för mig under den korta tiden och ja vi hade sex... ;) Dock var jag för feg för att tala om det för mina kompisar/familj och det var därför vi inte träffades mer hon ville ha något seriöst.
 
Hur många killar har du hånglat med?
 
För många ;)
 
Lotta och några andra frågar: Vem är din bästa vän?
 
Har många som jag kallar bästavän men på riktigt inerst inne så har jag två bästa bästa vänner och det är Rasmus Jansson och Denice Nielsen.
 
 
Andra delen kommer imorgon eftermiddag! Så kolla in bloggen då!
 
Eftersom jag gör en andra del har ni fortfarande lite tid att ställa frågor på så hann ni inte så är det bara lämna en kommentar med er fråga. Godnatt!<3

 

 
 
 
 
 
 

Frågestund!

Bara för jag inte bloggat på ett tag så kör jag en liten frågestund! Så fråga på nu svarar på allt! :)
 
 
Glömde skriva när jag svarar på frågorna ;) Eftersom att jag redan fått in så många frågor så svarar jag på dom redan ikväll runt 22:00 så ni har ändast två timmar till på er att ställa en fråga så gör det medans ni har chansen!

Tja tja!

Tja tja snyggingar! Sorry att jag inte har bloggat men har prioriterat annat. Har förövrigt haft det as bra mår jätte bra och allt är bäst! 
 
Dock har jag börjat mitt te beronde igen haha :I 
 
Just nu sitter jag och kollar på tv eller kollar och kollar gör jag väll igentligen inte. Är grymt trött hehe. 
 
Jaa orkar inte direkt berätta allt jag gjort under de två veckor jag inte bloggat men jag har haft det skoj iallfall! 
 
Jag och Johanna sötnosen! 

Dator

Har fått en dator av skolan, fett chill! Dock är den ful och tung men den var rätt dyr så den lär vara bra!
 
Nu har jag en tråkig lektion, slutar vid tre :)
 
 
 

Pluggat!

Har pluggat hela dan! Har så sjukt mycket att göra, jobbigt! Men nu är det mesta gjort eller har gjort hälften av allt. Så på onsdag lär jag va klar med allt så kan man chilla resten av veckan.
 
Var även på umo skaffade nya p-piller. Jasmine 28, de var sjukt dyra så hoppas det är värt det. Väntar spänt på resultatet! ;)
 

Skola strax

Ska snart dra till bussen, sitter just nu och äter glass. Bra frukost! (y)
 
Gårdagen sög jag var bara så sur och ledsen hela dagen. Vet inte riktigt vad det är med mig? Jag blir ledsen hela tiden.
 
Tror de är dem där jävla p-pillerna, idag ska jag igentligen sätta in p-stav men vet inte om jag vågar hehe..
 

RSS 2.0