Prao!

Praoet var sådär faktiskt, lite tråkig men helt okej :) Kommer överleva veckan iallfall (:

Idag efter skolan åkte jag till åkersberga och träffade en gammal kompis Angelika som jag inte träffat sen jag var nio kanske? Hon är iallfall 18år nu och mår bra, kul att höra faktiskt!

Imorgon ska jag plugga lite matte och historia ;/ Inte för jag tror att det kommer hända men när jag skriver här så kommer jag ihåg det bättre!

Och fresten fick MVG i slutbetyg i religon! :D eller troligtvis, så jag är lite glad faktiskt! ;D

Nu ska jag duscha, byebye!

Godnatt!

Godnatt! Är lite nervös inför imorgon faktiskt, jag kan vara så *** blyg ibland ;( Men det går säkert bra!

Puss på er alla!<3

Söndag!

Ja idag är det ju söndag och söndag = Sova! Så idag har jag bara tagit det lungt, snart blir det bad, raka benen och ansiktsmask! Man måste reparera sig inför komande veckan ;)

Och nu i två veckor ska jag praoa, båda veckorna på Rånäs slott fast ska göra olika saker :) Så den veckan som kommer ska jag vara på städ, och varför ska jag vara på Rånäs slott. Jo för jag har tänkt mig att gå på hotell och turism och då är det bra om jag proar så jag vet om det är nått jag vill jobba med.

Imorgon ska jag kanske också träffa Vickan, fast det är inte bestämt än.

Kanske bloggar senare vi får se! Byebye!<3


Bio ;D

Igår var ju jag och Rasmus på bio, vi såg What's your number. Den var helt okje, men grejen att gå på bio är ju känslan sen om filmen är dålig gör ju inte så mycket ;)

Jag köpte även en mössa, mysig och fin :) Hittade även en jacka jag vill ha men ska vänta till lite senare med att köpa vinter jacka.

Vi hade grymt kul som vanligt ;) Sen skjusa pappa mig till jag kommer inte ihåg vad stället heter? Men träffade iallfall Paulina och Sanne vi hade riktigt kul! Och när jag kom hem var Markus (min halvbror) hemma med sin jätte söta hund! ;D Fast tror han har åkt nu?

Men jag hade riktigt kul igår, idag ska jag sova och imorgon ska jag träffa Vickan! :)


Blogg torka ;(

Har inte bloggat på ett tag.. Men nu gör jag det iallfall ;) Har gjort massor med kul under veckan och även vart ganska sjuk :(

Men imorgon ska jag på bio med Rasmus och nån av hans kompisar kommer blir riktigt nice! Känner mig även riktigt rik har typ 750kr och får mim månadspeng ganska snart! :)

Nästa onsdag måste jag betala biljetter till TwiDay vilket min plånbok kommer gråta över :( Hela 300kr kommer det kosta fast det är inte så dyrt eftersom det är fyra filmer men ändå.. Fast eftersom jag är så bäst har jag forthoppningsvis två bio biljetter som funkar så det bara kostar 100kr fast är inte helt säker på det..

Men nog om det! Nu får ni ha en toppen dag! Imorgon tror jag det inte blir så mycket bloggning tyvärr men man kan ju alltid hoppas! ;)

KyssKyss

 

Kolla in min fotoblogg: Carolinesfoto.devote.se 
Ny bild senast kl: 11:00 varge dag!

Carolinesfoto.devote.se

Felicia!

Halloj! :)

Idag har jag varit med Felicia i Norrtälje därför jag inte bloggat :) Och just nu sitter jag i Almunge hemma hos Matilda, ska snart hem eller om nån timme kanske.

Jag har inte så mycket att skriva, orka inte släpa med min kameran men mobil bilder kanske ni får senare :) Imorgon kanske jag ska träffa Vickan i Uppsala och fota och lite sånt. Kommer bli riktigt kul, vi träffades i både Onsdags och Torsdag men saknar henne lite ändå :) Påväg dit blir det även in snabbt till Sanne och hämta lite kläder jag glömt där. Var ett litet tag sen jag träffade henne också så det blir nog träffa henne på måndag eller nån dag nästa vecka.

Men ni får ha det bra, eftersom jag bloggar från Matildas dator så blir det tyvärr ingen bild, men ni får ha det bra! Puss<3

What Boys Do In The Car


Fredag!

Det var ju Rimbo marknad igår! Riktigt kul faktiskt, gick med Felicia och Julia. Även Denice och Tove en stund och sen Veronika. Kul att träffa henne inte gjort det på ett eller två år kanske? Så Torsdagen var grym! Man träffade massor med nya menniskor, vart faktiskt bjuden på fest hos en riktigt mysig tjej imorgon. Vet inte om jag kan gå men man träffar massor med nytt folk. Sen blir det även träffa massa gamla kompisar vilket är mys!

Lite mer om idag kanske, hade typ bara två "riktiga" lektioner så det var rätt chill i skolan. Sen skulle jag träffa Alexander i norrtälje och sova hos han med några av hans kompisar, typ film kväll. Fast massor hände allt blev helt kaos i mitt lilla mindre perfekta liv så hade igen lust. Vart stanna hemma äta glass och kolla på idol istället, vilket inte var helt fel ändå :)

Men ja vart lite mycket text idag.. Nu när jag har tid ska jag försöka fixa lite fler blogg inlägg. Puss på er!<3


Uppsala!

Hej! Kom nyss hem efter en kul dag med Victoria i Uppsala. Vi har fickat prao (iallfall kanske) fotat, fikat och pratat! Riktigt mysigt, min kusin är den bästa kusinen! :)

Ska plugga nu så hinner inte skriva nått mer men imorgon blir det Rimbo marknad med massor av roliga personer! Ha det bäst! :)

 
Snodde en bild från Vickan på facebook ;)

New in

 
Dåliga bilder ja vet, men fota med min mobil.. Hehe ;s

Skulle igentligen inte köpa mer en ett par skor och inga trorsor men kunde inte hålla mig (a)

Kanelbullens dag!

Idag är det Kanelbullens dag det firar vi med bullfest!! ;D

Idag har jag varit i skolan och efterdet åkte jag till Uppsala och köpte skor. Så nu kommer mina fötter må bra igen, det känns sjukt mycket snyggare med klackskor? Iallfall på mig, jag har faktiskt helt okej ben så med klackskor bli dom ännu bättre! ;)

Visar bild på det jag köpte snart! :)


Plugga!

Hej hej! Idag kom jag hem vid åtta och sen dess har jag pluggat.

Men ja har inte tid att skriva nått mer! Puss!<3

Dags att sova

Nu ska jag sova. Så godnatt sötnosar! ;)

Veckan!

Ja såhär ser min vecka ut!
Historia prov + plugga Biologi
Biologi prov + plugga hemkunskap + Kanske shoppa
Plugga hemkunskap + träffa Zandra + Norrtälje marknad (kanske)
Hemkunskaps prov + Rimbo marknad
Inget bestämmt!
Träffa Paulina + Fest


Söndag!

Hej alla! Igår hade vi sjukt kul! Var i Alunda och träffa lite polare, träffade faktisk två gamla kompisar från Östhammar hade inte träffat dom på fem år kanske? Så det var riktigt kul! Tyvärr har jag inga bilder eftersom min kamera inte har nått batteri och glömde laddaren hemma ;( Men förhåppningsvis kan jag sno lite bilder från nån annan jag träffa igår :)

Jag kom hem vid lite efter två min underbara mamma hämtade mig i Almunge :D Och sen dess har jag vart hemma. Vaknade upp och mådde riktigt dåligt.. Men jag gick ut och tog en promenad med min mamma och då kändes det lite bättre iallfall, skönt med frisk luft!

Nu ska jag ta ett bad, plugga och vila upp mig för skolan, men det är bara två veckor kvar innan prao och höstlovet! Underbart! :D


Vakna precis!

Vakna precis, är sjukt trött -.-

Igår hyrde vi tre filmer som vi kollade på :) Rätt mysigt faktiskt.

Idag ska vi till Alunda istället, och sen blir det hemfärd för mig. Har massor att plugga! :o

Men nu ska jag äta frukost, ha det bäst!<3


RSS 2.0