Fuck mobilen!

Min mobil är trasig :o Så har inte kunnat få tag på nån idag, jätte jobbigt. Skulle igentligen till Felicia i Rådmansö på chill krök men utan mobil var det inte så lätt att få tag på henne om bussar och sånt så ja stannade hemma idag.
 
Somnade även direkt när jag kom hem, trött tjej.
 
Bild från förra helgen :)

Fixat naglarna!

Hallo!
 
Fixade naglarna igår så nu är dom fin fina! Tack Michelle!
 
Träffade ju även Robin vilket var väldigt mys, sov där ;)
 
Just nu sitter jag i skolan på svenska lektion så kan inte blogga så bra. Bloggar mer senare,pusshej!
 


Jag och Johanna, och mina naglar! :)
 

Godmorgon!


Godmorgon bloggen! Eller som mormor sa när jag vaknade godeftermiddag ;)
 
Är ledig från skolan idag sjukt skönt! Så sovmorgon riktigt nice!
 
Idag ska jag fixa mina naglar hos Michelle och sen träffa Robin. Så dagen blir nog helt okej.
 
Nu ska jag äta lite brunch, ha det bäst!
 
Det går inte att ladda upp bilder så ni får en gammal!
 
 
 
 
 
 

Uppsats

Första Engelska lektionen fick vi i uppgift att skriva en uppsats. Jag orkar inte kan som inte vara lite skysta liksom?
 
Men jag har iallafall skrivit på dendär uppgiften. På bussen hit och lite här hemma och det hela spårade haha. Massa sex, hasch, kriminellt och kärlek haha inte alls var uppgiften handlade om men det sög så gjorde det lite roligare ;) Dock ska vi redovisa uppsatsen i en liten grupp får se hur det går haha mycket skratt lär det bli iallafall! ;)
 
Ja vad gör jag mer förutom att skriva på den? Typ kollar lite på kläder och facebookar.
 
Imorgon är jag ledig sjukt chill så ska bara vara hemma och sova!
 


Jag just nu har fan tråkigt!

Söta tjejer äter mackor!

Söta tjejer äter mackor!
 
Hihi idag har jag blivit fett rik! Fått pengar av massa som är skyldig mig, plus sålt ett spel och fått min månadspeng. 1420kr in på kortet plus skulderna fast dom har jag ju i kontanter!
 
Dock köpte jag ett busskort för 720kr så dom pengarna försvann! :/ Men lite kvar iallfall!
 
Förövrigt sitter jag i Knivsta där jag ska bo ett tag!
 


 
Fina flickor äter mackor. Ellerhur?
 

Sova!

Nu ha jag krypit ner i sängen ska bara kolla min facebook och min mejl sen ska jag sova! Är riktigt trött faktiskt, längtar redan efter helgen som förövrigt kommer bli riktigt nice! Men mer om den senare.
 
Godnatt iallafall och så får ni en bild härifrån mörkret!
 
 

Chillat!



Har varken städat eller packat.. Varför blir det alltid så? Haha men får ta och springa in till mitt rum för att fixa det snart. För vid åtta ska jag kolla på kusin vitamin Jasmine! ;)
 
Btw så hade jag vinter jacka på mig idag haha men det var sjukt kallt :( Imorgon ska det bli lite varmare så får se vad det blir för kläder då :)
 
 

Packar!

Åkte inte idag så gör det imorgon istället. Så just nu packar jag lite och ska städa mitt rum så det är snyggt!
 
Det var en helt okej dag i skolan faktiskt har inget att klaga på direkt.
 
Nu ska jag fortsätta städa bloggar mer senare istället! :)
 

Fina flickor röker inte.

Fina flickor röker inte.
 

Mormor

Har flyttat till min kära mormor och bor nu där kommer bli skönt att komma hemifrån så packar mina saker ikväll och beger mig dit imorgon!
 
Dock kommer jag sakna mitt rum lite, men jag har ju iallfall ett eget rum där :)
 
Nu måste jag packa och sen ska jag sova. Godnatt! :)

Home!

Kom precis hem. Slutade runt tre men var tvungen att ta bussen till Almunge för skulle fixa ett låne kort inom Uppsala har ju bara för Norrtälje kommun men nu får jag låna böcker i Uppsala också!
 
Så det är vad jag gjort idag, satt på bibloteket ett tag och läste lite också det är rätt skönt där faktiskt.
 
Nu ska jag tjata på mat och sen chilla framför tven!
 
 

Buss

Vid denhär tiden sitter jag på bussen till skolan och snackar säkert med nån random person. Eller nån av mina kära grannar. Kände för att blogga lite om det, sitter på bussen i ca: 1,5 timmar! Sjukt asså och igentligen skulle det nog ta 40min om inte mindre till skolan. Jobbigt med buss, men flyttar snart till min kära mormor i Knivsta och då blir allt mycket enklare.
 
Haha tråkigt inlägg jag vet! Men det är iallafall ett inlägg vilket är bra eller hur?
 
Chao!
 

Godmorgon!

Ska bara äta frukost och fixa lite med håret sen drar jag till skolan! Efter skolan blire chilla hemma tror jag om jag inte slutar tidigt för då kanske jag kan hitta på nått skoj med nån.
 
 

Godnatt!

Har försökt fixa mitt hår men det går inte så bra mitt hår är alldeles för tjockt så det ar typ minst tre timmar och jag var helt slut efter en :( Så får försöka fixa det lite bättre imorgon just nu ser det ut som jag vet inte vad.
 
Men älskar att fixa med mitt hår och sminka mig det är så kul! Synd att skolan börjar så tidigt på morgonen så man inte orkar fixa sig så mycket annars hade jag sätt ut som en super modell varge dag ;)
 
Haha men nu ska jag sussa. Efter mycket bråk börjar allt lösa sig iallafall skönt eftersom det inte var jag som gjorde nått denna gång. Så nu sussa och hoppas allt är bra till imorgon vi hörs då. Byebye
 
Såå vill jag ha mitt hår!

Cho!

I fredags åkte jag ju till Robin. Kul att träffa han igen! :)
 
Och ja igår skulle jag träffa Tobbe och då hamna jag i gläntan med 20 pers till? Haha fattar inte riktigt hur jag hamna där och alla var as fulla typ spydde och grejer och jag var helt nykter. Haha :p
 
Men det var helt okej där iallfall sen hände det massa grejer och det bara fortsätter, jag som precis hade fixat allt? Haha men det löser sig nog strax
 
Nu ska jag ta ett bad och sen fixa mitt hår :)
 

Holla!

Holla amigos! Kolla jag kan spanska ;)
 
Jag kom precis hem från Täby där jag träffade Antonia, Elvira och två killar. Vi käka donken! Fick också mina efter längtade cash så nu kan jag göra lite saker iallfall. Mer pengar blire den 28de, längtar! ;)
 
Men slutade iallfall vid tolv vilket var galet nice!
 
Nu ska jag käka lite och sen bär det av till Robin, ska också till byta jeans och lite sånt. Mammi köpte nya till mig! Snäll du är! :D
 
 
Har en hand i ansiktet busigt! ;)

Idag

Hallo hetingar! Fredag idag galet nice asså!
 
Idag ska jag först till skolan slutar senast två så det är chill! Sen vid halv tre, tre ska jag möta Antiona i Täby ska även till Täby C och köpa lite pennor, block och annat som behövs i skolan :)
 
Och på kvällen blir det träffa Robin har saknat han jätte mycket och ser verkligen fram emot att träffa han! Så det kommer bli jätte kul!
 
Och ja det är typ min dag, ska försöka hinna med att fota lite också! :)
 
 

Duscha

Nu ska jag duscha, ska duscha mitt hår och sen fläta det lite så det förhoppningsvis blir sådär snyggt lockigt imorgon! Haha älskar att jag duschar minst två gånger om dagen haha, men det är så underbart skönt ju!
 
 
Hihi sen ska jag sussa! :)
 
 
 

Trött tjej!

En trött tjej som sitter bakom data skärmen idag. Helt okej dag i skolan slutade vid ett så det var chill!
 
Efter skolan var jag med Denice och Tobias Helje jag var as grinig haha ;) Men vi hade rätt skoj ändå, kollade på film fast jag somande hehe ;) Dock regnade det as mycket idag, orkar verkligen inte när det gör det! :/
 
Bilder på Tobbe och mig! :D Kolla hur mycket det regnade på första bilden. Sjukt asså!

Heeeeeeeeeeeej!

Sitter hemma hos Denice med Tobbe H. Jag äter mackor. Hejdå.

Godmorgon!

Good morning bitches!
 

Nybadad tjej

Såhär snygg är jag när ag precis badad morgonrock och grejer ;)
 
Haha godnatt snyggingar! ;)
 

Små shoppning

Slutade rätt tidigt igår så gick till HM ett tag för att köpa en foundation min gamla är nästan slut så bra att ha en ny berädd tills den gamla tar slut! Vart också ett pat leoprad trosor, sexigt ;) Haha men älskar trosor det är bäst, string skare va och snygga så man känner sig extra sexig ;)
 
 
foundationen är från Maybelline och kostar runt 140kr. Trosorna kostade 50kr :)

Mys kväll

Träffade inte Tobbe idag, det sög ju. Men mammi ville att jag skulle vara hemma idag så då är jag väll det och det blir mys kväll! Har tagit ett långt bad medans jag kollade på Gossip Gril riktigt skönt! Sen blire glass, grädde och blåbär. Lite tjockt med vad är en myskväll utan att tjocka sig? ;)
 
 

Första skoldagen!

Idag var första skoldagen och det var väll helt okej verkar vara en rätt skön klass iallafall :)
 
Har rätt sköna dagar också och det är ju bra. Nu ska jag dra och träffa Tobbe kommer hem ikväll och bloggar kanske mer då :)
 

Naglar

Har fixat klart naglarna nu, det går verkligen inte att skriva på datorn haha ;)
 
Mitt alarm står på 07:00 känns inte bra asså :/ Skola igen.. Fast ny klass är ju alltid kul! Hoppas första dagen blir bra :)
 
Men ska och sussa snart eller ska kolla lite gossip girl och sen sova. Bloggar förhoppningsvis imorgon!
 
Byebye
 

Jasmine

Min kusin Jasmine ska vara med i det nya pogramet danspalatst playa del sol tycker alla borde kolla! Hon är den snygga blonda tjejen. ;)
 
idag 20.00 på tv3
 
 
Börjar om 15min så kolla! ;)

Sommaren 2012

 
Lite bilder från sommaren någr har ni sätt några inte, dock är jag den som står bakom kameran därför har jag väldigt några bilder på det jag gjort i sommar (:

Sista lovdagen!

Idag är det sista lovdagen.. Skola imorgon kl: 11:00 börjar handels efter många om och men. Kanske byter får se men börjar i samma klass som Denice och det är ju as nice! Vi kommer ha så kul!
 
Idag har jag massor att göra, ska städa mitt rum, spa kväll hinner aldrig på helgerna så måste ta och chilla galet i badet minst 4timmar! Fixa naglarna, maila till fotografer jag skulle ta kontakt med och sen träffa Tobbe. Så har fullt upp ikväll känns sådär men aja finns inte så mycket att göra åt det ;)
 
Har ni haft ett bra lov då? Tänkte ta och lägga upp massor med bilder från sommaren, får försöka hinna det idag! :)
 

Gårdagen!

Gårdagen spenderades på gröna lund. Norlie och Kkv spelade. Som var rätt bra faktiskt dock spelade dom bara i 50min? Lite tråkigt men aja ;)
 
Känns som jag gjort as mycket den här sommaren? Känns rätt skönt faktiskt värre när man inte gör nånting då får man sån ångest när sommaren är slut!
 

Snabba cash 2

Hallo! I söndags åkte jag och Denice på natt bio och kollade på snabba cash 2, den var helt okej. Joel är så jäkla snygg! Jag vill ha en sån där halv kriminell snygg kille haha ;)
 
När vi skulle hem fick vi ringa Simon en bekant som fick komma och hämta oss sjukt snäll är han! Tack Simon!
 
 
 

30min!

Heej! Vaknade precis av att min mamma väckte mig och sa att vi skulle dra om 30min!
 
Jag orkar verkligen inte men min moster fyller år så måste ju dit och fira henne lite kommer se ut som jag vet inte vad fast det gör ju inte så mycket ;)
 
Ja vad ska ni göra idag då? :)
 

Gårdagen

Gårdagen var helt okej dock kände jag inte direkt nån men det brukar ju inte hindra mig? ;)
Nej men en kul kväll med lite för mycket dricka.
 
Idag på morgonen drog alla och skulle äta i Rimbo dock hade jag ingen lust så träffade Tobbe tills mina päron hämtade mig. Sen åkte jag hem och vid tio drog jag till Rimbo för att träffa Tobbe igen vi hade rätt kul faktiskt, vi typ gunga på en gunga hela tiden! Haha ;)
 
Så kom precis hem nu ska jag sätta på en bra film och chilla galet!
 
En bild från när denice fyllde 16! :)

Chill krök

Hallo! Skulle ju iväg vid sju och det är på ett chill krök i Alhamra typ, skulle igentligen åka på fest i Hallstavik men orkade inte så drar på dehär istället. Ska dit med min kompis Eric och förhoppningsvis är det roligt folk där, sen ska jag sova hos Tilda eller kusin Patrik ;)
 
Just nu målar jag naglarna, inte så lätt att ta bild med camen så halv dålig bild :)
 
 
 

Bad!

Nu ska jag ta en tidning och lägga mig i badet ett tag sjukt skönt! Älskar att bada och gör det iallfall minst varannan dag ;)
 
Vi ska dra vid sju så jag har rätt lång tid på mig för att fixa mig, skönt då kanske jag hinner städa klart det sista också! ;)
 

Frisören!

Kom precis hem från frisören. Har klippt, slingat och fixat mitt hår så det är frächt! Älskar att va där dom fixar och tar hand om en lixom. Jätte skönt :)
 
Har även tagit en tur på Rimbo och snackat med en polare nu ska jag fixa mig inför ikväll har massor att göra så lika bra att göra det nu på en gång ;)
 
Bild från idag. Jag älsar energi dricka. Sjukt gott plus att man blir pigg! Har nästan alltid en redbull eller monster i väskan! ;)

Denice! :D

Är hemma hos Denice och chillar ska till frisören vid åtta imorgon så måste upp jätte tidigt :/ Tur att Denice bor 5min ifrån iallfall :)
 
Idag skulle jag åkt in och solat men det vart istället så att jag satt i en kiosk och sålde korvar? Hahaha sen träffade jag Patrik F en stund åkte hem åt och åkte till Denice :)
 
Vi har väll inte gjort så mycket typ ätit glass och snackat massa :)
 
Bild från när jag och pontus stog i kiosken ;)

Norrtälje

Idag ska jag vara med Denice hade tänkt att åka in till Norrtälje och sola lite och kanske gå på stan så hoppas hon svarar på sms och vill följa med! ;) Annars får vi nog hitta på något annat skoj :)
 
Det förra inlägget var rätt depp så tänkte vara lite gladare i det här. Även fast jag inte är det kan man ju alltid spela? ;)
 
 

Ingen ork!

Orkar inte göra nån ting inte änns blogga? Men gör det ändå.. Sjukt jobbigt när man kommer in i depp perioder. Min lilla värd har varit perfekt visst kanske inte allt går som man tänkt men har ändå mått sjukt bra och allt har varit riktigt bra har träffat en kille jag gillar och har massor med underbara kompisar. Men nu så sprack min perfekta bubbla och verkligheten hann ifatt mig. Och jag har betett mig som ett svin! Mot väldigt många personer dessutom och ja nu straffar det sig. Och det roliga är att det är jag som gjort allt, alla är så underbart snälla mot mig och ställer alltid upp men jag är dum i huvet och förstör allt? Och jag ångrar ändå ingenting sjukt igentigen hur ego man kan vara. Såra människor så jävla djupt och ändå bara tycka synd om sig själv.. Tragiskt! 
 
Tur att jag har mina kompisa iallafall, ni betyder!<3
 
Längtar tillbaka till när jag brydde mig om andra och ställde upp och försvarade folk. Längtar tillbaka till när jag var glad för andras skull och inte bara min egen. Längtar tillbaka till när jag faktiskt hade känslor.

Städa!

Hej suger på att blogga jag vet ;)
 
Idag har jag iallfall bara chillat mådde sjukt dåligt imorse men det vart bättre när jag stack till August värdshus och käka ;) Orkade inte fixa frukost så ;)
 
Just nu sittre jag hemma hos Rasmus ska snart dra hem för att städa, haha mitt rum ser ut som jag vet inte vad så det behövs! Har också sjukt mycket tvätt, får bära in det så mamma kan tvätta det ;)
 
Hoppas ni har det bra och ska verkligen försöka bli bättre på att blogga! :)
 

Hemma igen!

Nu kom jag hem! Igår var jag ju och bowla jag vann! ;)
 
Det var kul att göra nått med tjejerna igen! På kvällen drog vi till några kompisar och var där :)
 
Och ja sen idag var jag och Denice i Stan var rätt kul! :)

Bowla

Hej!
 
Idag ska jag till Uppsala för att bowla med Denice, Tove och Antonia. Känns som det är sista gången vårt tjej gäng gör något tsm så kommer bli riktigt kul!
 
Så nu ska jag duscha och fixa mig och sen bär det av dit! Ska försöka fixa lite foton därifrån och på mig!
 
Bild på vårt tjej gäng! från vänster. Antonia, Denice, Tove och jag! ;)
   

Sorry!

Sorry för dålig uppdatering men har inte haft tid!
 
Igår kom jag iallfall hem och träffade Denice saknat henne! Vi åt på kebaben och snackade massor. Sen bar det av hemåt för att fixa mig och sen gick jag på fest!
 
Festen var i långhundra och det var sjukt nice! Gratis öl trevliga personer när jag kom dit kände jag ingen, eller jo en kille lite typ. Efter en timme träffade jag massor med söta tjejer som jag snackade med! Han som hade festen var också hel snäll!
 
Kvällen slutade med att jag Hannes och Linda åkte hem till Hannes och sov där. Kul att träffa massa nytt folk!
 
 
Har ingen bild från gårdagen så det blir en bild från när denice fyllde 16!

Visby

Ska bara sminka mig sen bär det av till Visby. Vi ska gå och kolla lite på medlestidsmarknaden och gå runt i Visby. Sen äter vi ute och till sist ska vi kolla på turnespel. Kommer bli kul och kommer ha mycket att fota!
 
Dock kommer jag inte kunna bogga så mycket under dagen eftersom vi är borta men kanske hinner slänga in nått inlägg ikväll!
 
Nån som är i Visby och vill ses? Kanske ta en fika eller en shoppingrunda? Är ju i Visby hela dagen så kommer säkert ha tid över! Men ifall det är det så ring 0707271325! Alltid kul att ta en fika med en kompis/bakant ;)
 

Visby

Ska bara sminka mig sen bär det av till Visby. Vi ska gå och kolla lite på medlestidsmarknaden och gå runt i Visby. Sen äter vi ute och till sist ska vi kolla på turnespel. Kommer bli kul och kommer ha mycket att fota!
 
Dock kommer jag inte kunna bogga så mycket under dagen eftersom vi är borta men kanske hinner slänga in nått inlägg ikväll!
 
Nån som är i Visby och vill ses? Kanske ta en fika eller en shoppingrunda? Är ju i Visby hela dagen så kommer säkert ha tid över! Men ifall det är det så ring 0707271325! Alltid kul att ta en fika med en kompis/bakant ;)
 

Os guld

Ett os guld jag inte såg. Men nu är iallfall guldet taget! As bra sverige och grattis Fredrik Lööf och Max Salminen!
 
Är lite sur för jag inte såg det men gjorde ju annat och hade ingen möjlighet att kolla. Men är iallfall as glad för guldet!
 

kneippbyn

Var på kneippbyn idag det var kul! Vi var på både sommarland och vattenland! Och vi åkte gokart hela tiden! Så kul! Speciellt att krocka i andra så skoj dock vart han som hade hand om det sur för jag krockade i alla ;)
 
Men en kul dag vare iallafall. Nu blire mat sen ner till Visby för att köpa lite glass och fota lite!
 
Haha söt bild, dock från grönan men ändå! ;)

Godnatt!

Nu ska jag sova. Innan satt jag själv och kollad på kyss mig. En rätt bra film faktiskt bra för att vara svensk!
 
Imorgon ska jag upp vid sju så behöver sömn nu! Hoppas verkligen att jag kan somna! 
 
 
Har dåligt med bilder så blir en från en fest. Jag och Julia fett söta jag vet! :)

Måla naglarna!

Nu ska jag måla och fixa mina naglar lite dom är rätt långa faktiskt! Första gången på länge!
 
Har ju köpt massor med nagel tippar men mina naglar är så pass långa att jag inte behöver ha dom. Bra att låta naglarna vila lite också. Men när jag kommer hem från Gotland blir det nog lösnaglar igen känns på nått sätt snyggare!
 
Men nu ska jag iallafall fixa dom lite har inte bestämmt hur men vi får se! Älskar att ha fina naglar även fast jag är lite dålig på att fixa dom men snygga naglar gör hela personen snyggare lixom!
 
 
 
Anledningen till att det inte blir några bilder på mig idag är för att jag inte är så speciellt snygg idag ;) Har inte riktigt orkat ansträngt mig när jag bara legat på stranden och chillat här hemma.
 
Imorgon ska jag iallafall till kneippbyn med Jimmy, Vickan och Mickis. Kommer bli nice! :)

Hiss!

Jag vill passa på att hissa en blogg jag följer http://werun.se/djamila/ det är Klara Kassman från Top Model sverige 2012. Hon kom ju två dock tyckte jag hon var mycket bättre än Alice och förtjänade en första plats.
 
Men till hennes blogg, den är jätte bra hon lägger upp mycket bilder och uppdaterar väldigt ofta! Sen är hon riktigt vacker och en mycketv bra modell! Man får följa hennes modell kariärr i LA och nu i NY. Klicka in på hennes blogg!
 
 
Så kolla in hennes blogg: http://werun.se/djamila/
 
http://werun.se/djamila/

Kom hem för ett tag sedan

Kom hem för ett litet tag sen, har legat och stek på stranden dock var vattnet jätte kallt så badade inte ;)
 
Nu är jag barn vakt till Emelia och Linn mina kusiner. Alla tjejer här är på höhippa eller alla förutom jag då :) Så det är rätt lungt här.
 
Nu måste jag klä på en docka kläder så bloggar mer senare!
 
Jag och Emelia

Os silver igen!

Det vart ett silver igen vet inte om jag ska vara glad eller inte? Hon var 0,00sek från att vinna dom var typ samtidigt in i mål?
 
Men ett silver igen! Grattis Lisa Norden!
 
 
 

Os treatlon

Kollar os, det går bra för svensken just nu ligger hon i en klunga på fyra. Kan bli en medalj till Sverige bara hålla tummarna nu!
 
När dom gått i mål ska vi åka till Blå lagunen en väldigt fin badplats, vattnet är helt blått och fint precis som utomlands! Visar bilder sen!
 
Nu händer det grejer på tven kan inte skriva mer! Bloggar mer senare!

Kräftskivan suger ;)

Aa eller en så länge iallafall får väll ta och göra den lite roligare men är så sur fast vet inte varför? Haha konstigt. Här kommer iallfall en fin bild på mig och Vickan!
 

Haha cam bilder ;)

Har glömt min sladd till kameran hemma! Så ja ni får nöja er med halvdanna cam bilder på kläderna. Jeansen visar jag n'r jag har på mig dom nån annan gång, hinner inte rikigt nu ;)  
 
Klänning: 400kr i nån butik i visby
Jeans: 299kr bikbok
Örhängen: 150kr marknad i visby
 
Gjorde jätte fynd idag ju, inte dyrt alls! :) Speciellt jeansen då jag letat efter ett par vita som sitter bra jätte länge! Och klänningen som vart lite finare passar utmärkt på lite finare fester. Även fast jag har typ 1000st men inte kul att ha samma två gåger ju? Och när man ska nån stans hittar man aldrig nån så bra att ha några förberädda.
 
Nu komemr gäster så ska gå dit!

Shoppat i Visby!

Halloj! Min bror från Rättvik säger alltid så när han hälsar på folk! ;)
 
Idag har jag shoppat lite i Visby. Vi år också på resturang visby. Den var bra jag åt plankstek som var as gott! Bilder på det jag shoppade kommer i ett inlägg lite senare!
 
Nu ska vi ha kräft skiva jag har precis bytt om gärsterna kommer strax, det blir väll upp mot en 20st tror jag :) Dock lär jag bara äta massor med mackor, kräftor är inte riktigt min grej asså ;)
 
 
 

Luncha

Tja tja! 
 
Lite efter mitt förra inlägg så kom min kusin Vickan hem och vi drog till Cafe 56 och lunchade lite. Det var mys, fast det är det alltid med henne!  :) 
 
Snart ska jag ta och sova lite tidigt jag vet men ska upp halv tidigt imorgon för att åka till en strand och steka lite innan kräft skivan. 
 
Är nån på Gotland och vill ses får ni gärna höra av er! 0707271325 
 
Gammal bild på mig och Vickan!

Gotland!

Nu är jag på Gotland eller har vart här ett tag. Idag har jag bara chillat vart till Ica maxi och köpt kräftor till vår kräft skiva imorgon lite godis vart det också ;)
 
Sen har jag väll inte gjort så mycket mer. Mår väll lite bättre dock inte mycket ska snart gå en lite promenad känns som det kan göra mig lite bättre!
 
Ingen bild nu tyvärr nästa blogg inlägg blir det säkert det!
Kram
 

Gotland!

Nu är jag på Gotland eller har vart här ett tag. Idag har jag bara chillat vart till Ica maxi och köpt kräftor till vår kräft skiva imorgon lite godis vart det också ;)
 
Sen har jag väll inte gjort så mycket mer. Mår väll lite bättre dock inte mycket ska snart gå en lite promenad känns som det kan göra mig lite bättre!
 
Ingen bild nu tyvärr nästa blogg inlägg blir det säkert det!
Kram
 

Hanna widerstedt

Vill tillägna en hiss till hanna widerstedt!
 
Hon är så cool, hon gör precis som hon vill och skiter i vad folk tycker! Hon säger vad hon vill och är verkligen sig själv!
 
Skulle säga att Hanna kan vara en bra förebild. Visst allt hon gör kanske inte är så bra, men hur många personer finns det inte som ser ut som tex, isabelle strömberg eller desiree nilsson? Exakt typ 100000st! Det finns bara en Hanna och tycker fler ska sticka ut och också bli en Hanna (inte bokstavligen) men ha lite egna åsikter!
 
Jag försöker iallfall skaffa en egen stil även fast det är svårt att hitta sig själv i denna sjuka värd. Egna åsiker har jag alltid haft och står för dom. Jag försöker bli en Hanna!
 
Så all kärlek till dig Hanna fortsätt så!
 

Färgan!

Kom precs till färgan vi chekar in tar ju bil så vi kommer få sitta här i bilen ett tag innan vi får köra ombord. Det suger men aja finns inte så mycket att göra åt det.
 
Mår förövrigt faktiskt lite bättre! Känns skönt! Och om fyra timmar är jag på Gotland!
 
Fick okcså lite pengar av min mormor därav bilden.
 
 
 
 

Håkan hellström!

Packar och lyssnar på håkan hällström! Tycker rätt synd om mig faktiskt hehe fast i sverige får man ju inte göra det för då ska det vara så jävla lika för alla.. Vill bara flyga bort till typ new york just nu, tänk att modella där! En dröm som förhoppningsvis går i uppfyllese om nått år!
 
Tankarna går i 180 just nu och nu när jag tänker efter kommer det bli skönt att komma bort från Rimbo. Så jävla mycket skit snack! Gotland känner jag bara mina släktingar så jävla skönt att bara kunna göra som man vill utan att behöva tänka sig för hela tiden!
 
 
 

Håkan hellström!

Packar och lyssnar på håkan hällström! Tycker rätt synd om mig faktiskt hehe fast i sverige får man ju inte göra det för då ska det vara så jävla lika för alla.. Vill bara flyga bort till typ new york just nu, tänk att modella där! En dröm som förhoppningsvis går i uppfyllese om nått år!
 
Tankarna går i 180 just nu och nu när jag tänker efter kommer det bli skönt att komma bort från Rimbo. Så jävla mycket skit snack! Gotland känner jag bara mina släktingar så jävla skönt att bara kunna göra som man vill utan att behöva tänka sig för hela tiden!
 
 
 

Sjuk! :o

Är fortfarande sjuk och det är sjukt att man kan må såhär dåligt..
 
Idag måste jag iallfall packa har ingen ork eller lust men är tvungen så får fixa det lite senare. Vi åker vid sju iallfall så har lit tid på mig.
 
Har inte så mycket mer att skriva hoppas ni mår bättre än mig!
 
 

Sova

Nu ska jag sova. Godnatt alla! Hoppas jag mår lite bättre imorgon! :)
 
 

RSS 2.0