Uppsala

Kom hem från stan för ett tag sen, nu ska jag byta kläder och packa. Ska och röja i Uppsala ;) (skömt å sido) Men jag ska iallfall till Uppsala och ja vad ska jag göra där? Festa lite kanske eller nått har ingen aning faktiskt. Men ska sova hos Paulina jag inte träffat på ett antal månader! :o

Och imorgon blir det till Knivsta på feeest! ;D Haha ja fast ska även till Grönby en snabbis och kolla på ett par skor.

Men måste dra typ jätte snart? Så hejdå och ha det bäst! :D

Goddag! ;)

Hej hej!

Idag har jag varit i skolan som vanligt ;) Just nu sitter jag i bibloteket och ska blogga lite fort eftersom jag inte vet om jag hinner göra det sen.

Inget speciellt jag ska skriva, måste snart dra och hämta min jacka som jag glömde på reliogons lextionen och sen ta bussen hem.

Men ja idag ska jag troligtvis på fest i Knivsta fast vet inte riktigt än. :)

Nu måste jag dra men ni får ha det bra! Puss!<3

Hemma!

Kom precis hem har varit å ridit och kollat fotboll. Är sjukt hungrig så ska ta nått att äta nu sen sitter jag benkad framför tven och ska kolla på Linni i idol. Kul kul (y)

Nice! ;)

Godmorgon! Gårdagen var sjukt nice!

Men idag ska jag till skolan och börjar dagen med att vakna förtidigt? Ska få skjuss men trodde att jag var tvungen att ta bussen så gick upp en timme tidigare? Jobbigt, jobbigt. Snart ska jag föna håret och äta lite. Men har ju inte så brottom så blir en stund framför tven också! ;)

Dagen blir förhoppningsvis kul, ska hoppa på en liten häst också så hoppas jag överlever ;) Man vet ju aldrig!

Och imorgon blir det kanske in till stan för att fota + shoppa! :D

 
En bild jag fota för ett tag sen :)

Ponny! ;)

Hej, hej!

Igår kom jag hem riktigt sent därför jag glömde att blogga, jag var med Josse och Sanne i Norrtälje. Vi åt pizza kolla på fotboll och träffade lite folk. Det var rätt segt fast även kul men jag var riktigt trött så ja ville mest bara sova. Och det vart inte bättre av att komma hem vid 00:30 och gå upp 05:00? Uuh idag ska jag gå och lägga mig tidigt så jag kan sova!

Men idag har jag varit i skolan och haft matte prov, klarade provet! Trodde att jag inte skulle göra det men jag hade tur ;) Ja sen har jag inte gjort så mycket mer? Men snart kommer Felicia med en liten ponny så ska vi köra runt lite ;)

Men ja nu ska jag dra, ha det bra! :)


Daniel Norbergs lilla dumma blogg del 1


Orientering

Måste snart dra så ska bara berätta lite snabbt om dagen. Alla nior i Rimbo åker till Rånäs och har en orgenterings tävling. Ja mer behöver ni inte veta ;) Det är iallfall sjukt drygt och man måste vara där om man vill ha betyg i orgentering. Så ja snart drar jag dit.

Igår:

Lite snabbt vad jag gjorde igår, vi satt hemma hos josse drack coola och kolla på tv, även lite true blood! Kom hem stracks efter elva. Sommna rätt sent så är grymt trött just nu!

Men ha det bra, puss!<3



Josse bby!

Nu drar jag och Josse till Norrtälje, ska vara där till nio, tio typ :) Kommer bli sjukt nice! ;)

Rimbo!

Hej alla söta läsare!

Tänkte berätta lite snabbt vad jag ska göra idag, jag ska till Rimbo och träffa lite kompisar vid tre. Och sen vid sju ska jag med Josefin till Norrtälje och träffa lite trevligt folk :) Förhåppnings bloggar jag under dagen men man vet ju aldrig ;)

Nu ska jag ta ett mysigt bad med ansikts mask, en bok lite annat mysigt! Så ja ha det bra så bloggar jag lite senare puss på er!




Godmorgon!

Godmorgon!


True Blood

Nån som kollar på serien? Den är sjukt bra, kollat på den sen den starta! Just nu är det säsong fyra, dock har jag inte kunnat vänta tills alla anvnitt kommit ut med svenskt text så har laddat ner den och kollar på engelska! Serien är sjukt bra!

Vem gillar inte sex, vampyrer och sexiga klillar lixom! 

Och alla håller väll med om att Alexander Skarsgård är sjukt het! Man sitter och dräglar typ ;)

 

Sätetr det under kategorin hiss/diss, för alla håller väll ned om att hehär är en stor hiss!

Igår!

Dagen igår var sjukt nice! Kom till Edsbro lite efter ett, festen var rätt dryg, men träffade lite gamla kompisar vilken var kul! Sen åkte jag Sanne och Lovisa hem till mig vid tre kanske. Har mått rätt dåligt idag därför jag inte har bloggat.

Men idag har min granne fyllt 60år tror jag. Så har varit där och fikat :)

Inlägget om kompisar skulle ju komma idag men vet inte om jag hinner så det kan komma imorgon, har även ett till intressant inlkägg på gång! Så håll utkik! ;)

Dagens youtube klipp

Har ju lagt ut ett youtube klipp nästan varge dag men idag hade det barfa kommit tråkiga saker på min youtube, har har inte tid att ladda upp nått eget så det får duga med ett jag hittade efter tre minuters youtubande.

 

Haha lite halft drygt men varsågoda! ;)

Vänner

Ett intressant inlägg om vänner kommer inom kort! Så håll koll på bloggen så du inte missar inlägget!




Puss!

Grönan!

Bloggar från mobilen och är just nu på Gröna Lund! Kollat på Veronica Maggio, sjukt nice! Jag och min kära Sanne ska vara här ett tag till, träffa några av hennes kompisar som var här och åka lite karuseller!

Just nu väntar jag på att Sanne ska på toa, hon står i vääärdens längsta kö! Varför ska det vara såhär mycket folk på det lilla grönan för???

Ja men iallafall vid elva när det stänger här ska vi vidare till Edsbro på feeest! Har bara varit i Edsbro en gång och har inte så bra minnen därifrån så vi får se hur kvällen blir! ;)

Nu tror jag att jag ska köpa lite mumsiga munkar! Det är sjukt gått, hoppas ni alla har det super bra!


Några har velat sätt bild på Sanne, hon vill inte vara med på bloggen tyvärr men kan posta en bild med suddat ansikte om ni vill, måste bara orka göra det, vilken jag inte orkar så det får bli en annan gång :)

Fuska på prov!

Okej, nu har jag inte lika mycket insperation som igår. Men jag lovade ju så självklart kommer inlägget.

Så ja för det första är det väldigt orättvist, om jag pluggar massa och dom i min klass fuskar och får bättre betyg än mig? Hur rättvist är det?

Och sen det viktigaste!

Jag pluggar mycket till alla prov får sen VG i slutbetyg i det ämnet. Min kompis som fuskar pluggar jätte lite får MVG i slut betyg i det ämnet. Båda vill gå barn och fritid, jag kommer inte in pga att min kompis som igentligen skulle ha sämre betyg än mig men fuskade så hon/han får bättre betyg. Det förstör min framtid!

Jag säger inte att jag aldrig fuskar, men alltid när jag säger till så får jag svaret. "Vad rör det dig? Du får lika bra betyg ändå!"

Så nu vet ni, och ni som säger det ska veta att jag stör mig väldigt mycket på det. Men orkar inte argumentera med korkade menniskor, eftersom man måste vara korkad om man inte fattar att det rör andra om man fuskar!


Godnatt!

Godnatt nu ska jag sova. Glöm inte inlägget som kommer imorgon! ;)

Fuska på prov!

Hej, alla vet ju någon som har fuskat på ett prov. Folk säger till mig vad gör det dig?

Imorgon kommer ett inlägg där jag ska berätta varför det drabbar mig och dig!

Så ímorgon kommer ett intressant inlägg om att fuska på prov!


WTF

 
Klippet är ett år gammalt ;)

Godmorgon!

Dagen igår tillbringades med Felicia igår. Rätt kul faktiskt :) Skulle även pluggat fast råkade somna ;s Så ska plugga lite snart och i skolan, för har svenska prov.

Efter skolan ska jag rida, det blir nog dressyr tror jag, så ikväll blir det inte så mycket blogga tror jag? Men kanske skickar nått roligt tids inställt inlägg ;)

Hinnr inte ladda upp nån bild så puss på er!

KISSIE! :OO


Bibloteket

Hejsan!

Har precis slutat och just nu sitter jag i bibloteket och ja vad gör jag? Ingenting typ läser lite bloggar och sånt :)

Idag ska jag plugga och kanske träffa lite roligt folk :)

Igår träffade jag ju Jonathan det var riktigt kul! Sen bar det av till min kära mormor :)
Fick riktigt god middag och frukost ;)

Ja har inte så mycket mer att skriva om men ha det bäst!

Pusspåmunnen!

Uggs

Hejhej!

Jag har funderat rätt länge på att köpa ett par uggs, fast alla "fjortisar" har ju såna så jag har inte riktigt velat. Men vill samtidigt ha eftersom dom är helt okej snygga och varma. Men sen hittade jag dom här som jag troligtvis ska köpa när jag får mitt barnbidrag.

 
Snygga + att alla inte har dom. Så troligtvis blir det mitt nästa köp ;)

Dead by April - Last Goodbye (Teaser)


Johannes

Nu tror jag till Johannes, kanske inte bloggar nått mer idag, vi får se ;) Men ha en bra dag!<3

Snygga killar

Många tjatar på att killar ska ha snygga magar, även jag har alltid gjort det. Fast jag har kommit på nått som är snyggare på rätt kille! När en kille är smal och inte har magrutor är ju snyggare? Eller?

Hiss:





Diss:

 

Eller vad tycker ni? ;)


Varför ska allt vara så segt?

Ja rubriken säger allt! Jag tycker allt är så segt, har beställt en kofta från Hm, kläder fårn Takida och smycken från Style By Tyra och har inte fått hem nått än? Blir riktigt sur! Jag vill inte vänta två veckor på att få hem mina saker...

Så jag DISSAR att beställa från internett just nu!

Tatuering!

Har alltid velat tatuera mig, men inte vetat riktigt vad jag vill göra, fast nu har jag kommit på.

Jag vill ha en dikt, och ängla vingar på sidan av dikten, dikten i mitten alltså. Det skulle vara riktigt fint. Hitta ingen bild på hur jag vill ha det men ungefär såhär:

 

Ungefär så fast det ska stå:

And god told me to build an ark
To guarders the one who's wonder in the dark
He said: Build it long and build it wide
make it endless from side to side
And black and white
old and young
Let there be room for everyone.

-
Ola Salo


Det ska symbolisera min tro på gud. (är inte riktigt troende fast tror ändå lite, orkar inte förklara nu)
Sen symboliserar det ju även the ark (ola salo)

Ska bara övertala mamma och samla pengar sen skaffar jag den! ;D


Swedish TV and radio host asks Jennifer Aniston for a date.


Kul dag!

Hej! Måste säga att dagen igår var riktigt kul! Har inte skrattat så mycket på riktigt länge! Bilder kommer snart ;)


Idag skulle jag åkte till skolan, fixade mig och allt, fast sen orka jag inte riktigt så stanade hemma. Har städat och rensat i mitt rum, kastat hur mycket smink som helst! Ska bara damsuga sen är jag klar ;)

Imorgon ska vi på utfluykt med klassen så ska ta med mig kameran och fota lite. Efter det ska jag träffa Johannes i Uppsala och sen ska jag till min mormor och sova där :)

Så ja, det kommer ett intressant blogg inlägg vid 22:00 så kolla in bloggen efter det! ;)

Puss



Godmorgon!

Godmorgon! Snart ska jag iväg till Knivsta och träffa gamla kompisar. Riktigt kul, fast har massor att plugga så jag måste hem rätt tidigt, typ vid sju.

Har inte så mycket mer att skriva, men dagen blir nog sjukt nice! Så ja hejdå jag bloggar nog mer idag! Puss!


Hemma - Rånäs - Rimbo - Uppsala - Knivsta - Hem

Har åkt runt massor idag! Kolla bara på rubriken! Men kan berätta det intressanta. Åkte till uppsala för att shoppa fast det hitta inget, det gjorde jag inte igår heller ;/ Sen var jag hos mina kusiner på kalas/fast. Kul, kul ;)
Jag byggde typ lego hela tiden haha. Orkar inte skriva så mycket så det här får räcka!

Allt vart knas så dethär inlägget skulle komma igår, sorry (:

The Ark - Tell me this night is over & Disease, Stockholm 16.9 2011


Gråtande Caroline<3

Var ju på The ark igår, deras sista konsert! Imellan låtarna när han prata började jag seriöst gråta för han har så rätt. Lyssna på det sista i klippet när han slutar sjunga. Inte det bästa, men orka inte youtuba mer! Och som ni kanske förstår var den en otrolig konsert! Vet inte om jag kan säga den bästa, men den med mest känslor iallafall! Kan inte beskriva hur bra det var, men det kommer alltid finnas kvar i mitt liv. Och jag kommer förädra mig och alltid tänka på det han säger innan juag tar nått beslut. The ark har förändrat mitt liv och efter den här konserten kommer jag verkligen tänka innan jag gör nått. Ni förstår nog inte hur mycket känslor det var där, men ja. Det var nog om bästa timmarna i mitt liv!<3


Skola, ridning och grönan!

Har lite brottom ska snart på Daniel Adams Ray. Älskar konsterter! ;)

Men idag har jag varit i skolan, och kollat på Rimbo staffeten, det gick inte så bra för Rimbo fast det var rätt nice att åka dit :) Sen åkte jag och red, vi red ut.

Nu ska jag föna håret och sen dra till grönan, ska vara där om två timmar så måste skynda mig lite!

Pusspuss

 
Bild från Eric Saade

Kappa!

Ska snart sova men kände för att skriva ett inlägg!

Min mamma betalde sakerna jag köpte igår, så jag har pengar och kan shoppa lite i veckan! ;)
Jag känner att jag behöver en höst jacka. Jag har flera jeans och skin jackor ett antal vinterjackor fast ingen riktigt höst jacka. Så det måste jag shoppa, jag tror en kappa skulle passa bra, typ nån av dom:

 

Typ i den stilen, inte nån av dom men ungefär. Det är riktigt fint med kappor, jag hade det för nått år sen, fast vetr inte var dom har tagit vägen. Så en kappa ska jag nog köpa, på lördag ska jag på fest, fats kanske har tid en stund innan eller efter. Jag hatar att ha mycket att göra..

Måste även ha en mössa, nån som vet någon fin och varm?

Ska dra nu. Pusspuss


Svamp!

Jag tänkte ligga och slappa idag, fast följde med mina föräldrar och plockade svamp (jag är bonde jag vet) Haha fast det är rätt kul faktiskt, jag hittade mest som vanligt! ;)

Men ja skolan idag var helt okej gick rätt fort konstigt nog. Jag fick tillbaka min krönika, fick VG och på mitt no rapport fick jag också VG. Skolan har börjat bra iallfall, även fast jag skolkat lite ;$

Imorgon ska jag vara i skolan tre lektioner, sen ska jag kolla på en staffet några i min klass ska springa. Heja Ekebyholm! :D Haha och ja sen ska jag kolla på Daniel Adams Ray :) Riktigt kul!

 

Eftersom jag ska kolla på Daniel Adams Ray så kommer en video på snook upp ;)

Engelska

Hej! Just nu har jag Engelska, ska håller på att fixa till en redovisning, det suger ;(

Ikväll ska jag ha det mysigt farmför tven! ;)

Men ska fortsätta nu, hejdå!<3


Shoppat!

Halloj! Idag kände jag verkligen för att shoppa, fast det blåser för mycket för att åka till stan, täby och gränby är alltid lika tråkigt så jag internet shoppade lite ;) Det vart lite Takida saker!

 
En tröja 199kr

 
Trosor tre stycken. 29kr st.


Skulle igentligen inte köpa något men kunde inte hålla mig! Så vart tvungen att köpa sakerna, men dock måste jag leva på 100kr till den 28de! Fattar inte hur jag kan göra av med mina pengar så snabbt! I torsdags hade jag 700kr... Så jag är fattig ett tag ;/


Hej! ;)

Hur kan jag vara så dålig på att uppdatera? Jag förstår inte.. Men iallfall jag har vart i skolan som vanligt. Vart på konsert med Håkan hellström<3 Och kollat på AiluCrach! Bilder kommer upp snart. Jag har också ridit, jag hoppade och det gick super!

Eftersom jag inte bloggat på typ fyra dagar? Blir inlägget lite knas men det får ni leva med ;) Jag har börjat filma igen! Så min youtube har uppdaterats lite, dock tar det år för klippen att komma upp på tuben fast jag får lägga upp dom under natten istället så ni kan kolla på mina vackra klipp! ;)

Ja idag har jag bara slappat! Riktigt skönt, hade prov idag. Tyckte det gick rätt okej, fast man vet ju aldrig (:

Är det nått mer jag ska skriva? Jag vet inte riktigt om jag har nått intressant att berätta, jag ska på konsert på både torsdag och fredag. Söndag blir det åka på trav och nån dag i veckan ska jag troligtvis åka till gamla stan, slussen, skansen och grönan och fota lite! ;) Har inte fått med mig nån men annars får jag åka in själv, och oftast träffar man ju nån bekant när man är där!


;D

Inte bloggat på ett tag jag vet.. Men idag ska jag på Håkan Hellström och sen vidare till Sanné! Kommer bli grymt men jag måste fixa mig lite! Orkar inte lägga in nån bild gör det senare! Puss!<3

Skulle bara säga att jag lever!

.

Skola snart.

Hej snart ska jag dra till skolan, har inte haft nån lust att blogga kanske gör det ikväll? Men nu ska jag dra iallfall, hejdå! :)

Sova!

Har sovit riktigt länge idag, skönt! Igår var jag hos några kompisar, åt godis och hade mysigt framför två filmer, börja gråta av båda... :(

Så ikväll ska jag se skräck så jag glömer hur sorgliga dom andra va. Har laddat ner tre stycken riktigt bra skräck filmer som jag ska kolla på ikväll. Ska kolla själv det är riktigt skönt att va själv faktiskt!

Min bror är här är, han kom för ett tag sen så jag ska gå och göra nått med han. Så hejdå! :)


Blond!

Hej!

Idag skolka jag lite för att hämta ut mitt körkort och färga håret. Gick in på dropp in och höll tummarna eftersom jag vill färga innan skolfotot. Och jag kunde det! Sjukt skönt, så nu är det ingen jobbigt utväxt och jag är blond!
Dock klippte hon jätte mycket, så det känns inte så bra och gillar inte frisören men hällre gå till en dålig och va halv fin en va jätte ful..

Så ja ikväll ska jag på feeest! ;D Ska fixa mig snart så byebye((:


Mohombi - Maraca


Velvet - My Destiny


Gick bra! ;)

Hej! Idag är det torsdag = bara en dag kvar i skolan innan helgen! :D Riktigt skönt faktiskt!

Idag var jag i skolan och efter det så åkte jag och red för första gången på hela sommaren! Det gick riktigt bra, bästa gången på riktigt länge faktiskt! Red dressyr så kommer ha väldigt ont i benen imorgon.

Hehe men ja nu ska jag ta och ladda ner nån bra film som jag kan lyssna på :)

 
Haha en bild från feman tror jag x)

Lonley Day - System Of A Down (Cover)


Godmorgon!

Godmorgon! Snart ska jag upp och äte lite, bussen går om en timme så jag har lite brottom med att sminka mig å packa och sånt!

Idag efter skolan ska jag rida, för första gången efter sommarlovet! Kommer bli kul!

Kommer upp ett klipp lite senare eftersom jag inte vet när jag kommer hem, hejdå! :)

RSS 2.0