Skola

Hej hej idag vare först skola, de va skit tråkigt! Sen hade jag ett möte med Engelska läraren och min Mentor, De gick bra förutom att min mentor berätta att ja fått en lärare att gråta ock skämt ut han inför mina kompisar, Hehe :p Men men de får han leva me :) Men ja har inte hunnit med så mycket mer idag, Imorrn har ja lust att åka hem till nån söt liten sak men vi får se, bloggar mer imorrn!

Pussi pussi ;* <3

Hej hej!

Ja idag var de skola å lite sånnt, hände inget speciellt, men kände ändå för att blogga lite, men har inget speciellt att skriva så ja puss på er! 

 

Ni får en liten bild på Alicia :) <3

Orgentering ;o

Idag hade vi orgenteringsdag i lindbacken, De va rätt jobbigt, ja sprang med Lollo å Fredrika, tog rätt många VG+ tror ja att ja fick :) Men så jävla surt om ja inte trodde fel på tiden kunde ja kommit tre av tjejerna! Och sen kom skolan tvåa så de va ju rätt bra :) Mina skor gick sönder så de va väl inte så bra men men. Ja hitta en sjukt snygg kille! ;) Fast ja veneh vad han heter men han va snygg iallfall ;) Haha ja mina inlägg har vart lite tråkiga men ja ska fixa de men några bilder snart men godnatt 

PUSS!

Cha!

Cha cha bloggen! :)

Kom precis hem från en resa till skol-dm! Jag var ekebyholm fotograf ;) Vart säkert nån fin bild! :) Laddar upp några i veckan, man de var iallafall jätte kul, kom hem lite sent bara, men men :)
Och ja finns inte så mycket att säga och berätta men vi gick upp vid fyra ;o men ja slapp skolan :p

Och grattis till:

Frida Bloman - tvåa av årskurs 8-9 och trea bland c-ponnysar.

Alicia Endeberg - för din första plats av årskurs 4-5.

Och alla andra va också super duktiga, specielt Denice för de var första gången hon tävla eller hon har bara tävlat cleraund innan, Cello kanske inte va på tävlings humör men du va duktig! :)


Och de kommer bilder i veckan.

FEEET!

Denice äter vindruvor, jag berättar vad hon ska skriva, de går inge bra. Men Denice skriver nu iaf. :)

Okey here we go! VI har gett Cello maaaaat och varit opå ica och köpt maaaaaaat! Och sne borde ni kolla på super duper braiga bloggen www.larmacello.blogg.se för den är super bra och min förebild!

www.larmacello.blogg.se
www.larmacello.blogg.se
www.larmacello.blogg.se
www.larmacello.blogg.se 

PUSS Å KRAM


Denice :)

Hej nu sitter jag här med Denice :) Vi ska snart åka och sko hennes ponny =) Vi hade rätt kul igår ;p Men ja orkar inte skriva så mycket mer, men bloggar när ja kommer hem :)




Kram :)<3

Cp internet

Hej har inte bloggat på ett tag, inget internet i Almunge har typ funkat, Så man har inte kunnat handla med kort och så men det funkar nu :) Mina prov gick bra eller det känns som de iallafall :)

Vid tre kommer Denice så måste städa snart :p ( det går typ inte att gå in i mitt rum ) så ja :)

Nej men nu ska ja kolla på Kungarna av tylösand  :p

KRAM!

Helgen.

Ja här de här ska ja göra i helgen:

FRE: Skola sen ska troligtvis Denice sova hos mig :)
LÖR: Följa me pappa när han skor Denice häst, Åka till Mankan och åka fyrjuling och köpa kläder, han skulle tydligen betala det ? :p
SÖN: Åka hem till Denice, sova där :)

Det är typ de så de kanske inte blir så mycket blogga men ska försöka! :)


Prov

Ja igår hade ja ju omprov, de gick jätte bra VG+ hade bara sju fel, Vilket var väldigt duktigt för att vara mig. :) Men imorgon har ja ett till prov Matte ;o Plugga lite igår jag har ju rätt svårt för matte men ett G blir det nog :) Sen på fre så har ja biologi prov på 30sidor typ ;o Så det blir att plugga resten av dagarna så är säkert lite osocial i bloggen men de får ni leva med! nu måste jag gå till bussen. :)


HEJDÅ

Kebab!

Hej han inte blogga igår men gör de idag istället, :)

Först var de skola efter det så gick jag, Denice och Tove å åt kebab :p ja vet att ja är tjock :) Efter de så drog ja hem till Denice sen cykla vi till Cello ( hennes ponny ) Och han var jätte fin :) Sen efter hon ridit drog ja hem å plugga lite :) Sen somna ja framfär tvn och nu sitter ja här å bloggar hehe, :)

PUSSPUSS

Hår färger

Ja nån undra vilka hår färjer ja haft så är kommer dom:


Har ingen bild på min naturliga hår färg, men såhär såg de ut bland dom första gångerna ja färga.

 

Sen färjade ja det lite brunt/rött

 

 
Sen förja ja de blont, hade många olika nyanser av blont orkar inte visa alla men här kommer några:

 

Sen färga ja de brunt:

 

Sen rosa lugg:

 

Sen färja ja bort de rosa och gjorde massa blonda slingor men de synns inte så bra:

 


Och de är typ de :) Sen har ja haft Svart, lite rosa, riktigt rött å platina blont. Men ja har inga bilder på de på den här datorn :) Men ja :)<3


Hej hej!

Hejsan, vakna precis :) Igår var det ju kräft skiva med släkten å några andra :) De va rätt kul, fast kom hem vid typ 2 så ja blir att lägga sig tidigt idag så ja orkar skolan :) Har tre prov i veckan ;o så blir plugga massa ikväll. Och ingen match tyvärr, kan inte komma till Rimbo ;/ men aja nu ska ja gå och äta nått, :)


KYSSKYSS

Godmorgon, :)

Ja vakna för en timme sen mamma hade gjort frukost åt mig :) Igår va man ju på fest de va rätt kul :) Fast kom hem rätt sent, har inte så mycket att skriva men vad ska ni göra idag?  :)<3







PUSSPUSS

Blåser ;O

Det rengnar och blåser jätte mycket här i knivsta, gör de de hos er? Det ser ut som bilarna och husen kommer blåsa bort ;o Haha ja är ju hos mormor fick precis 100kr så ja kunde käka på donken imorrn, Ja berätta att ja hata kräftor och vi ska äta det imorrn, Haha snäll mormor ja har :) Just nu sitter ja å kollar ut och väntar på att mamma ska komma, men hon är sjukt seg ;o Vad gör ni just nu? :)

Och ja har inga bilder på den här datorn så ni får nöja er med text ett tag, =)


Jo och nån som bor nära Rasmus som vill följa me mig till donken eller äta nån annan stans? =))


Och det är inte olaglikt att kommentera :)

PUSSPUSS

Träningarna:

Tis:  Det börja bra, det var två tjejer från A-laget damer som träna, mina passar var väldigt bra den här gången, är väldigt nöjd med dom. Skotten vart sådär ja vart lite tveksam så av 10 skott mot mål gick 4in men ja tyckte bara att en av dom var bra, Vart inte så nöjd med det, sen när vi körde två mål gick de jätte bra men hon på andra sidan täckte inte så bra så det vart ganska svårt för mig.

Det bästa: Passarna.

Det sämsta: Skotten


TOR: A-lagets tränare tränade oss, så de var kul, i börgan gick de bra med att driva bollen, även fast jag är lite trög så gick de riktigt bra, Sen gjorde vi olika övningar två och två dom gick sådär jag hade lite svårt för vissa saker, men nickningarna gick väldigt bra!


Det bästa:
Nickningarna

Det sämsta: Ingenting, kanske passarna men ja var väldigt nöjd med dom också. 


Sen får ni önska mig lycka till på Sön! :) 


Uppgraderat dåligt.

Men för ja har inte haft tid men de här har ja gjort/kommer göra

TIS: Först skola sen träning :)


ONS:
Ledig, men hade ändå fullt upp hemma. :)


TOR:
Var på tomtits, det var jätte kul! Åkte säker den där frittfall saken 10 gånger :) Sen fanns det massa kul att göra där, tyvärr vart Jana rätt sur på mig men de ä ju inte så ovanligt :) sen träffa man patrik på station prata lite me han sen drog ja till träning me A-lagets tränare mer om träningen skriver jag i nästa inlägg, så torsdagen var rätt kul. =)


IDAG, FRE:
  Först skola fick G på min no rapport, som ja skrev på högst 5min så jag är nöjd :) Sen tog ja bussen till knisvsta, å drog till mormor :p Rätt cill här :) just nu sitter ja å skriver de här medans mormor gör lunch, sen ikväll så ska man på kalas/fest hos släckting så de blir god mat och fika :D



IMORGON, LÖR:
  På dan har jag inget planerat kanske ska hem till nån ? Sen på kvällen ska ja på kräfft-skiva hos mina kusiner familjen Jansson som består av dvärjar :p men ja skriver mer om de imorgon,


SÖN:  Match mot vilka vet ja inte men några bilr de väl mot :p




PUSSPUSS


Donken.

Hej hej först vare skola ja höll på att dö, haha jobbigt med skola, sen efter skolan så drog ja å Michelle in till Norrtan å käka på donken, :) Känner mig rätt tjock just nu :)

PUSSPUSS

Hejdå

Nu ska ja till skolan så blir inget blogga på ett tag, hejdå. <3

Galopp å Donken

Ja hejsan, kom precis hem från galoppen, ja vann faktiskt 100kr, satsa en 10 ;p på en häst som var rankad fyra, men ja satsa på den för den såg väldigt bra å fin ut, och gissa den vann ? Haha rätt duktigt tycker ja ;p Haha det var super kul! jag älskar galopp! Tyvärr missade jag ju SM eftersom ja va på läger, men annars brukar ja å pappa gå på alla stora tävlingar, i trav också :p Men ja orkar inte visa bilder men vi åt faktiskt på donken också, de va faktiskt ett tag sen, sjukt gott! :)

Ska sova snart, sov bara två timmar inatt å är super trött, så ska sätta på en film å sova lite.


GODNATT

Galopp

Hejsan! Nu är man hemma, det var faktiskt kul på läger saken,  och de fanns snygga killar också ;p Hehe men när ja kom hem hade mamma bakat bullar till mig! :) Men snart ska man på Galopp, fota massa! :) Kanske ett video inlägg, jag har faktiskt dålig på att lägga ut sånna, jag har massa men orkar inte ladda upp på youtube :p Men ska försöka fixa ett :) Men nu ska ja ta å ducha å lite sånt sen bär de av till galoppen. :)


PUSSPUSS

Mobil blogg Ja nu har jag vart ...

dsc01839 (MMS)

Mobil blogg Ja nu har jag vart här ett tag :) det är rätt kul :) ja känner dom flesta, dom andra lär jag väl känna :p Haha men lite konstigt eftersom den där saken. Kan inte sluta tänka på det, hehe men ja får inte säga vad det är för polisen. :s men nu ska ja göra nått annat :p


Hej hej

Hej! Blogga inte igår det hände en sak så hade ingen lust,

Men jag har fått nån ide om att ja ska konfemera mig ;o Så ja ska på ett läger nu :PpPpP det är bara de att jag inte känner nån där ;s men ja får se hur de går, bloggar från mobilen. :) hejdå<3

Min morgon:

Nån undra hur min morgon såg ut, och såhär ser den ut:



Går upp vid 05:00   


 En stund efter duchar jag :)   




Sen klär ja på mig kläder :P Å fönar håret  


Äter frukost ( om ja hinner )  



Sminkar mig å gör mig iårning  



Bloggar  


07:15  Tar bussen till skolan.   


Ja såhär ser en vanlig skoldags morgon ut för mig, eller ungerfär :)








Frågestunden

Hur gammal var du när du fick din första kyss ?: 

Jag var typ sex tror ja :) Med en kille jag har väldigt bra kontakt med fortfarande. 




Hur ser den perfekta killen ut för dig?:

Hmm, han ska vara lite länge än mig runt 175-180 kanske, Jag faller alltid för killar med svart hår så de skulle han ha, gröna ögon är sjukt sexigt! Fin mage! Han får inte väga mindre än mig! och en underbar insida. Men han går nog inte att hitta men de skulle vara min dröm kille. :)





Favoritfilm?

Åå jag gillar många filmer det är svårt att välja men skräck är bäst! jag gillar när man inte vill titta för man är så rädd men man måste kolla för man vill inte missa filmen! Och den bästa av skräck filmerna är nog Mirrors eller The ring. fast jag kan inte riktigt bestämma mig svår fråga! :)




Favoritmat?

Också svår fråga! Men ja gillar mest maten pappa lagar, och pannkakor är sjukt gott! 



Hur ser din morgon ut?:  jag svarar på den i ett eget inlägg snart. :)


Vilka hårfärger har du haft?
Den svarar ja också på i ett eget inlägg så visar ja bilder också! :)


Hur många säriösa förhållanden har du haft?
  Har haft rätt många förhållanden men det är nog bara ett som har varit säriöst från min sida. :)




Har du lätt för att bli kär? Nej faktiskt har jag väldigt svårt för att bli kär då jag ändast varit kär i två personer. Men jag har väldigt lätt för att börja gilla personer, men det tar jag inte som kär. :)


Vilka är dina intressen?
Mina intressen är nog Hästar, Fotboll, Fota och Filma, Jag har faktiskt gjort två filmer! dom kanske kommer ut på bloggen nån gång i framtiden. Men media är nått av mina största intressen! 




Hur länge har du haft din blogg ?
Jag starta min blogg nån gång i Juli 2008, så jag har haft den i mer än två år.


Såg att du hade ganska många som komenterat inlägget efter det här, hur får du så många som komenterar?
Många som kemmenterar de tycker ja inte ? Men ibland får jag rätt många läsare och kommentarer, Jag brukar kommentera andras bloggar, inte stora som kissies utan sånna som min, och då får ja rätt många läsare och som kommenterar sen är det bara uppgradera. Ju fler inlägg ju fler läsare! :)


Har du några husdjur?
Vi i familjen har två hundar, fyra katter, en groda, fiskar och en kanin. varav; Kaninen, en hund, en katt och grodan är min, resten är familjens. =) 





Sjuk

Ja är sjuk därför ja inte bloggat. men bloggar senare.

Puss

Ja han inte svara klart på frågorna och nu ska ja läsa lite engelska så svarar klart på frågorna imorgon eller onsdag :)) men ja bloggar inget mer idag så godnatt! :)<3

Hallo

Cho bre! (; Ja halojj älskade blogg läsare! Jag har precis gjort klart en raport som man får betyg på ;o Jobbigt! jag tror ja får G+ eller VG, Försöker få MVG men det går typ inte, fattar inte vad ja ska skriva om. Så VG blir mitt mål! Hehe jobbigt de där med betyg å grejjjjor :P

Ändrad tid på frågestunden! Besvarar frågerna om ca 1 timme.  20:00 besvarar ja frågerna så om du har en fråga så fråga medans du har skansen! Varför ja ändra tiden är för idag har jag tid att svara vilket jag inte har imorgon eftersom det är träning. Så fråga på! :) <3

Dag med Felicia.

Ja just NU är ja me Felicia, hon ska typ snart hem tror ja :) vi har tagit lite foton, visar några, om ni vill se alla så kolla min fb. Men ja vad gör ni just nu då? =) <3

 
 


Felicia

Hej hej, idag var ja i skolan det var skolfoto, jag såg helt fail ut tror ja ;s Men ja, sen bytte jag och Andre typ lappar så det kommer stå att ja heter Andre i skolkatalogen :P Hehe busigt (; men ska äta nått fort för snart kommer Felicia, vi ska väl hitta på något :) Men kommentera!


Vet att ja laddat upp dåligt med bilder men de kommer! :)<3

Godmorgon!

Godmorgon! Hej hoppas ni mår bra! Klockan är: 06:22 och jag är redan klar :p Tängte skriva ett litet blogg inlägg innan ja åker. Idag äre skolfoto, hoppas, hoppas, hoppas ja blir bra! Haha men mitt hår är ju helt konstigt så ja tror de kommer förstöra allt hehe :) Men nu ska ja platta håret lite. Ha det bra! 

Lägger upp bild på dagen outfit senare idag. :)

I rymden finns inga känslor.

 

Ja igår såg ja filmen  I rymden finns inga känslor. Vilket var en sjukt bra film! Och ja vet inte riktigt va ja ska säga tycker den är värd att se så kolla! :P <3


Frågestunden

Hej! har bestämmt mig för att frågestunden avslutas på tisdag. Så fråga massa medans ni kan! och ja tycker att det har kommit in förvånadsvärt mycket frågor, vilket glädjer mig! trodde ni bara skulle fråga typ fem frågor. Men bra gjort! även besökts rekord idag! (:

Och svarar inte på frågor om sex, jag tycker det är för privat så tyvärr, Det är ingen ide att ni kommenterar mer om det.

Puss puss älskade läsare! <3

Hemma :)

Hej hej! nu är ja hemma igen, berättar om filmen senare. Imorrn äre skolfoto, har lite panik ;s jag har inga kläder, men aa. Jag har städat hela mitt rum, alla hyllor och tillu med under sängen! Haha så de ä fint hos min idag! Nej nu ska ja inte skriva ett till tråkigt inlägg men skriver om filmen imorgon eller nått hare bra bloggar mer imorgon!

Hej hej!

Snart ska man åka och kolla på i rymden finns inga kännslor, ni vet den som går på reklamen hela tiden. Vi ska åka och kolla på den hela familjen och ha det mysigt! Så ja bloggar å berättar om filmen när ja kommit hem.

Glöm inte frågestunden! den avslutas snart! <3


Frågestund!

 

Ja ni får fråga vad ni vill! Så skriv en kommentar med en fråga! (; <3


Snabbt blogg inlägg.

Ja bloggar lite snabbt, igår var ja i Uppsala hitta inget spesielt köpte hårsprey, ögonfrans böjare och lite andra små saker. Efter de så åkte ja till **** sov där :p Han ville inte att ja skrev namnet i bloggen :) ja kom hem för ett tag sen har inte gjort så mkt sitetr och kollar på medium, fick ju boxen av mamma för ett tag sen, Så ja ska inte göra nått specielt idag bara va hemma så har inte nått roligt att skriva men ja puss på er!

Hemma

Ja nu är man hemma :) sluta vid 11 idag, riktigt skönt! Ska äta nått, ficksa mig å byta kläder sen bär det av till Uppsala, ska köpa skor och kanske en vinter jacka :) Efter det så blir det troligen Rimbo med Rasmus å töntar sen hem till Rasmus, men vi får se, :) <3


Förlåt

Förlåt förlåt förlåt för att ja inte bloggat! Därför kommer en liten uppgradering om vad ja gjort:

ONS: Var i skolan, skolka lite åkte hem vid lunch, satt hemma å chilla :p
TOR: Skola, klippa å slinga håret, skolka lite åkte med dom som skulle göra rimbo staffetten vid lunch, Vi kom tvåa, träffa också barndoms kompisen Emma som man inte träffat på ett tag, Tog även en liten fika med Denice å Malin.
FRE: Skola snart :P Har jätte brottom ändå bloggar jag! haha berättar mer om dagen när ja kommit hem!



KYSSKYSS

RSS 2.0