Lov veckan!

Måndag: Chilla galet :)
Tisdag: Prov dag på lundellska och film kväll och Sunt :)
Onsdag: Träffa Sanne åka in till huvud staden :)
Torsdag: Klippa mig + färga håret hela dan kanske händer nått på kvällen.
Fredag: Åka till edsbro på feeest!
Lördag: Sova, kanske bio :)
Söndag: Plugga hela dan! :)

Jag har typ fullt upp?! Haha men det blir säkert nån lucka då man kan träffa lite söta små kompisar!

Men ja hare gott! :)

Tja tja!

Just nu är det lov för alla stockholms barn! Underbart nu ska jag leva livet medans jag kan! :D

Har börjar lovet med att träffa min underbara kusin vitamin Rasmus vi hade en riktigt kul kväll och jag vann massor med pengar på poker! ;)

Lite mer om vad som kommer hända under veckan kommer det ett inlägg om senare, kanske även gör ett video inlägg? ;D

Men ja ni får ha det bra och ska iallfall under lovet blogga! Pusspuss<3

 
Bild från min och Ramus mys kväll :)


Täby igår!

Hej! Var sjukt trött när jag kom hem igår och därför bloggade jag inte. Men jag var iallafall med Denice i Täby och shoppa, dock vart det inte så mycket utan lite presenter till en kompis, ett rött läppstift och nhl 10 (ett spel)
Faktiskt en kul dag!
Idag har jag bara chillat väntar på att min mamma ska komma hem så vi kan plugga lite eller hon ska förhöra mig och lite sånt :)
Idag var det även nationellt prov gick ganska bra faktiskt så förhoppningsvis så får jag ett VG+ eller nått sånt. Kändes som det iallafall :)
Nu ska jag plugga lite men hare bäst!<3

Nån som är vaken?

Godmorgon klockan är just nu 06:30 vilket är för tidigt! Ska gå och fixa maten jag ska ha med mig på friluftsdagen och har lite brottom därför blir det inte så mycket blogga just nu. Men måste gå nu ska försöka blogga under dagen. Puss

Sussa!

Nu äre dags för mig att sova lite imorgon blir det friluftsdag och det lika med åka skridskor och bowla kanske kommer bli kul? Tror att jag kommer gnälla lite men så är det alltid tur att mina kompisar står ut med mig! Hehe men jag ska inte skriva så mycket mer för då kommer jag vara sjukt trött imorgon. Ni får ha det bäst så bloggar jag mer senare.
Pusspuss

Edsbro

Halloj! Sitter just nu i Edsbro med en kompis och chillar ska snart åka hem eller om nån timme typ :)
Jag har inte så mycket att skriva men kände för att uppdatera lite. Men ni får ha det bra pusspuss!

Hej snyggingar!

Hej hej! Vaknade precis ska snart ta ett skönt bad och äta lite godis.
Idag ska jag åka till Edsbro och träffa en kompis kommer blir kul! Sen ska jag inte göra så mycket mer bara ta det lungt kolla på lite tv ikväll :) Vad gör ni då?


Tidningar!

Hejhej! Har fått några frågor om vilka tidningar jag läser så tänkte svara på den frågan.
- På sommaren läser jag väldigt många olika tidningar det är ju ett måste när man ligger på stranden eller hur? Men nu på vintern läser jag Solo en väldigt bra tidning med lite av varge i. Sen läser jag Vecko Revyn som också har det mesta med i tidningen men mer mot mode hållet. Sist men inte minst läser jag Style by som är en mode tidning faktiskt den bästa tidningen jag läser. Så det är dom jag läser kan hända att det blir lite annat också men dom här premierar jag på och är ett måste att läsa varge månad.
Tycker även ni borde köpa nån av tidningarna nån gång dom är riktigt bra! :)

Fiskar!

Hejsan! Snacka ju om en skön hemma kväll dock vart det lite ändrade planer pappa skulle till Uppsala och köpa fiskar och en dampump till vår dam och fråga mig om jag ville följa med. Älskar ju mina fiskar så tänkte skaffa några nya och det vart det. En snigel/snäcka den är riktigt fin och åker runt super nabbt och äter smutts hehe. Och fem nya fiskar av sorten jag redan har.
Ni som känner mig kanske vet att jag inte tar så mycket ansvar. Det kan ju hända några gånger att jag glömmer att mata mina stackars fiskar hehe men dom här fiskarna är bra för dom dör inte av det ;) Okänslig jag känner mig just nu hehe.
Fresten kolla ni på mellon? Helt okej tyckte jag dead by april var min favorit kanske för jag hade bestämmt mig för det innan för låten var inte deras bästa kanske, men kul att dom gick vindare.

Men nu ska jag chilla lite pusspuss



Godmorgon!

Godmorgon alla söta blogg läsare! Vaknade precis och idag blire att chilla galet är riktigt trött så behöver vila upp mig lite. Men kanske blir att träffa Amanda ikväll men det är tveksamt till om jag orkar. Eller orka gör jag nog men myskväll hemma är ju inte helt fel? Så kanske bara ska mysa ner mig i soffan idag!
Men nu ska jag äta en hamburgare eller nått för är sjukt hunrig. Men jag är riktigt onyttig ju :o Hihi men jag hoppar över frukost så du jämnar det ut sig eller hur? ;)
Men puss på er! Nästa gång jag fotat ska jag ladda in bilderna på min dator så jag kan ladda upp dom på bloggen.

Revenge

Serien Revenge som går på tv3 just nu kl: 21:00 måste jag säga är riktigt bra! En riktig hiss faktiskt! (y)

Den är spännande, brutal och otroligt bra! Tycker ni som inte har kollat ska ge den en chans och kolla på första avsnittet! Var tveksam till om den var bra men nu är jag fast och älskar serien!

Plus att jag är lite kär i ena rollen (aa) Eller jag är kanske kär i han som spelar rollen också men personen han är i rollen kan man inte göra annat än att älska! ;)



Så tycker alla ni ska ta och kolla på serien Revenge :)

Singstar tävling!

Hejhej! Har chillat galet ikväll men nu blire ändring på det! Vi ska dra ner till donken och efter det ska vi hem till Paulina och köra lite singstar tävling! Jag kommer lätt vinna ;)
Blir att ta 02:25 bussen hem kommer vara död när jag kommer hem. Hehe men orkar inte sova här så har inte så mycket val ;pp
Men ja kanske kommer lite bilder. Men ska inte lova något eftersom att jag aldrig håller det.
Byebye!

Muppsala!

Hallo! Kom hem från skolan för ett litet tag sen har ätit lite mellis och kollat på top model. Men nu ska jag sminka mig och byta kläder för att sedan åka in till Uppsala och träffa lite kompisar. Kommer bli nice ;)

Som ni kanske såg sa jag att jag skulle sminka mig och ja jag hade inge smink på mig i skolan idag ;) Första gången på ett typ. Men kände att min hud skulle få andas lite dock sminkar jag mig nu men det är ju kväll så då är det ju lite mer okej ;)

Har ny dator och det lika med inga bilder :o Så för att det ska se lite roligare ut så tar jag en gammal bild.

Puss på er!<3


Saknar sommaren ;/

Tja tja! ;)

Hej hej! Sitter just nu i skolan och har rast. Efter rasten blir det skriva prov hoppas på vg! :)

Idag äre ju fredag och fredag = feeest! Så blir att träffa några kompisar ikväll kommer bli sjukt nice!

Men måste snacka med min lärare nu. Så pusspuss!<3

Försöka blogga igen?

Tror jag ska försöka börja blogga igen? Tror ni jag klarar det? Haha alla som har läst min blogg förut vet att det inte kommer gå så bra. Men man kan alltid försöka eller hur?
Nu ska jag sätta på en film och sen sussa lite. Får se om jag kommer igång med bloggandet? ;)
Imorgon äre fredag sjukt skönt! Visst håller ni med? ;)
Men kysskyss! Vi ses<3

RSS 2.0