My love basket ♥

Favorit kläder, skor, smycken och mode accessoarer samlade när du handlar online - www.Mylovebasket.com Glöm inte rösta på min love basket! :) <3 Favorit kläder, skor, smycken och mode accessoarer samlade när du handlar online - www.Mylovebasket.com

Dag 01 - Om mig

Dag 01 - Om mig

Jag tror dom flesta som läser min blogg känner mig, eller åtminstonde vet vem jag är. Men jag berättar iallfall!

Jag är en tjej på 14 sommrar, fyller år den 25 juni. Jag har ett stort häst intresse, fick min första häst när jag var tre, så jag har hållt på rätt länge. Men just nu blir det inte så mycket, eftersom jag spelar fotboll och satsar väldigt mycket på betygen.

Jag umgås med två olika "gäng" Vilket är dom jag kallar "fjortisarna" Vi är i grunden ca: 10st som brukar vara med det blir alltid att man umgås med olika personer. Och sen har jag mina "riktiga" kompisar som jag prioreterar högst, Och det är nångra tjejer från min klass och några andra i rimbo och uppsala.

Folks första intryck av mig brukar inte var bra, men när dom lärt känna mig brukar det gå bättre, jag är absulut inte samma tjej som jag är bloggen som jag är på fritiden. Det är svårt att visa hur man är på en dator. Jag är inte heller samma person i skolan som på fritiden, eftersom jag har svårt att öppna mig och vara mig själv för folk jag inte har förtroende för. Ändå har jag rätt enkelt att träffa nya vänner. 

Vad mer finns det att säga? Inte så mycket. Ni kanske fick veta lite om mig, men aja det får duga :)




Lista ( kalender )

Såg en sak på en tjejs blogg vid namn Josefin, och jag tyckte det lät kul och mina inlägg brukar bli rätt tråkiga så det här blir ju super! Ändra om listan lite. :)
Och för det inte ska bli som jag bara " tar " massa saker så länkar jag till hennes blogg eftersom det var hon som gjorde listan:  http://josefinelisabethaberg.blogg.se/



Dag 01 - Om mig 
Dag 02 - Min första kärlek 
Dag 03 - Mina föräldrar

Dag 04 - En nytagen bild
Dag 05- Fyra bilder som gör mig glad

Dag 06- Ett minne jag har
Dag 07- Det här hade jag på mig idag
Dag 08- Tre saker som finns i mitt rum

Dag 09- Två saker jag längtar efter
Dag 10- Två saker jag inte skulle klara mig utan
Dag 11- En bild som är från när jag var liten
Dag 12- Den här månaden
Dag 13- Min hobby
Dag 14- En sak jag gör varje dag!
Dag 15 – Vad är kärlek?
Dag 16 – Min dag
Dag 17 – Mina syskon 
Dag 18 – I min handväska
Dag 19 – Den här veckan
Dag 20 – Vad hade jag på mig i dag?

Dag 21 – På min födelsedag
Dag 22 – Det här får mig att må bättre

Dag 23 – Det här får mig att gråta
Dag 24 - Min bästa jul afton var?



Kärleken

Hej! Vart i skolan idag det var helt okej. Sen efter skolan drog Felicia hem till mig, Vi har kollat på 1308 och bert å bara chillat! ;) Och ja, har inte så mycket mer att berättta. Har engelska prov på onsdag så ska plugga lite.

Sen har jag hittat den perfekta killen! Jag känner inte han så bra men fan vi passar perfekt! Hahaha nej men seröst så behöver jag en kille snart :p Börjar bli lite utråkad :)

Imorgon ska jag träna lucia ska hjälpa typ några mindre så ja, Det blir det ja ska göra imorgon. Inte det roligaste men aja, har inte så mycket att blogga om, men jag kommer väl på något.

Just nu sitter jag och kollar på Bert :p Haha god natt! ;)



Jul marknad!

Så nu har jag bara fem gånger kvar att gå i kyrkan! :) Tänkte gå nu under julen för då är det som mysigast :) Men sen var det ju marknad i Uppsala, det var mysigt men grymt kallt! -16 vid kyrkan och -14 på marknaden! ;s Men aja det får man stå ut med :) Det var också väldigt häftigt med ljus saken, min kamera la av men filma lite med mobilen, det komemr upp så fort jag orkat lagt upp det på youtube. Sen var fyrverkerierna sjukt fina! Dom sköt några som vart som hjärtan! :o Det var bland det coolaste jag sätt! Men fick tyvärr ingen bild/film på det men kan försöka leta upp på youtube om nån dag, påminn mig! Sen fika vi lite och sånt men ja, det var riktigt mysigt och nu börjar julen på riktigt!

Sen har vi även tänt första advent ljuset och fikat på lusse bullar!

Och förövrigt så sitter jag och tittar på Da vinci-koden, Som jag sätt ett antal gånger men den är ju bra så kan kolla en gång till ;)

Men imorgon är det skola, efter skolan kanske jag ska träffa Frida eller Martin men vi får se, :)

Ni får ha det bra och ska verkligen försöka att blogga imorgon om jag hinner! :)<3

Jul! :)

Hej hej, sitter här å lyssnar på musik :) Ska snart ladda ner lite till mobilen :) Idag har jag bakat lusse bullar! ;) Det är ju första advent imorgon, så nu börjar jul bakandet! :) Vilket jag tycker är jätte mysigt! Jag är en sån som älskar julen! Snön, tomten, pyntet, ja allt! :)

Tänkte berätta vad jag ska göra imorgon för vet inte om det blir så mycket bloggande, Först ska jag till kyrkan det är första advent så det kommer vara rätt mysigt, sen blir det åka till Uppsala med Mamma, Pappa, Jimmy, Mormor och Morfar! Vi ska gå på jul marknad, kolla på ljus sak, och fyrverkerier! Det är väldigt mysigt, var där förra året, Och det är perfekt att börja julen på det sättet!

Tängte också lägga ut en liten video från förra året, om filen inte är för stor så kommer den in på bloggen ikväll eller imorgon! :)<3


Skolkat ;)

Haha skolkar lite idag, har ändå bara en lektion så strunta i skolan :) Men snart sk ajag iväg å handla lite grejjor så ja har inte tid med ett långt inlägg, så det blir ett kort :)

 
En gamal bild på tre killar i min klass :)

Snöar

Hej! Snöar det jätte mycket hos er också? Det gör det iallafall hos oss! Värsta stormen, det är nästan så jag tror att vi kommer snöa in! :D Haha hoppas på det! ;) Bara snön försvinner till lördag är det super lungt! ;) Haha ändå inga prov på ett tag så gör inget om man missar lite skola ;)

Haha men nu ska jag kolla lite tv å läsa lite bloggar, men ni får ha det super! Så bloggar jag nog lite imorgon!<3

Dålig uppgradering

Hej har inte bloggat på fyra dagar, jag har inte haft tid och vart en smula depremerad och har inte kunnat sovit den här veckan. Men jag hoppas det blir bättre om jag tar och umgås med lite nått folk och har det riktigt kul dagarna som kommer. Jag tänkte berätta lite saker som har hänt dom senaste dagarna, eftersom jag inte bloggat och nån kanske ville veta så berättar jag nu.

Lördags bowla jag ju, det var riktigt kul, jag kom sist med tre straikar och det gick rätt bra dom två första serierna, den sista gick rätt dåligt, :) Men kul var det iallafall!

Söndags sov ja bara, tog det lungt å chilla lite :)

Sen mån, tis å idag har jag inte gjort nått specielt men jag fick VG i matta, VG i ringar och MVG i bom så jag har ett VG i redslap i idrott, vilket jag tycker är riktigt bra, jag skulle kunna få ett MVG i jumpa, men eftersom jag sattsar på grund ämnena för tillfället så känns det onödigt att försöka få MVG, VG räker då så i år så räcker Vg! :)
Fick också VG på mitt fysik prov! Riktigt bra tycker jag! (Y) Sen läser jag oliver twist på svenskan och ska skriva resention om den om kanske en-två veckor, just nu läser jag en annan bok men så fort jag läst klart den ska jag börja med oliver twist och jag sattsar på ett VG, eftersom jag inte vet hur svår boken är och så men jag tror jag skulle kunna få ett MVG om jag ansträngde mig. Men jag vet inte riktigt.

Sen idag hade vi läxförhör på 27 kungar, och jag glömde boken hemma smart! (Y) men jag tror det gick rätt bra ändå, kunde allas namn men glömde vissas siffror på slutet, men plugga bara 5min så tyckte jag avr rätt duktig ändå!

Sen idag har jag jobbat lite matte och engelska så har vart duktig idag tycker jag! Och det är alltid enklast att plugga när man är deppig? För då har man inget annat för sig?

Haha nu vart det ett super långt inlägg, haha men, men :p

My love basket

Favorit kläder, skor, smycken och mode accessoarer samlade när du handlar online - www.Mylovebasket.com 

Kolla in min, My love basket! ♥ 

Favorit kläder, skor, smycken och mode accessoarer samlade när du handlar online - www.Mylovebasket.com


Hallo

Ja hej på er!

Just nu sitter jag här och har rätt tråkigt, har hjälpt mammi med Jul tidningarna så nu får jag mina pengar! :) Men snart eller vid tre ska jag iväg med Denice å Tove och bowla, ska bli kul :) Fast jag missar ljus saken i uppsala och det är rätt tråkigt men mamma fotar åt mig! ;) Men har inte så mycket att skriva om, jag tar med mig kameran och fotar lite hade jag tänkt! :) Så bilder kommer lite senare ikväll :)<3

 
Det blir en bild från i sommras ni får kolla på medans jag bowlar ;)

Cha cha ;)

Hejsan!

Nu är klockan 22:15 och ja ska snart kolla klart på idol :) Sitetr förövrigt och svullar ben and jerry glass å dricker cola :) ( ja vet att jag är tjock ) Har inte så mycket att blogga om, tänkte lägga upp nått från youtube men ja hitta inget kul. Så ni får väl nöja er med tråkiga inlägg? ;) Ska ladda upp lite bilder från mobilen nån dag så ni får se lite nya bilder på mig, :) Men aja, ni får ha der bra och sov gott!<3


Bloggar i skolan ;)

Hej!

Sitter i datasalen själ me massa killar från nian :s Haha, blogga inte igår men det fanns inte så mycket att blogga om, rätt vanliga lektioner. Min svecka lärare sa att jag skulle få en stjärna i kanten på bok resentionen också ;) Haha idag har jag haft Fysik prov. Det gick jätte bra G+ eller VG kanske? hoppas iallfall på ett VG! :)

Snart börjar min extra engelska lektion, så ska dra dit snart :)

Efter skolan så ska jag till Rimbo handla lite godis å sånt sen drar ja hem och myser med Mamma :) Kanske ska träffa Rasmus en stund också :)

Men ha de bra har inte så mycket mer att blogga om, Men bloggar när ja kommit hem ses!

 
Ni för nöja er med en gamal bild som togs för två år sen. :)

Hej!

Idag var det först skola, fick vg+ på mitt historia prov! Vill göra om det och få mvg, men det kom tydligen fler prov så jag kunde vå mvg i historia till jul iallfall. :) Sen skrev ja min svenska uppsats, det gick bra, hoppas på G+ men de kanske bara blir G :) Sen på station hitta jag äntligen Håkan och gav han pengarna, skönt att ha det avklarat.

Sen hade jag utvekling samtal, det gick jätte bra! Dom sa bara bra saker och gav mig massor med beröm! Så det känns super! Sen fick jag pizza av mamma å pappa för dom tyckte jag var duktig! :)

Så dagen har vart rätt skön! Sen imorgon är det värdens tråkigaste dag! Sen kommer karin också, men berättar mer imorgon.

 
La ju upp bild från klassresan i förra inlägget, här komemr lite mer från klassresan i sexan, Jag å malin, ja ä rätt trött ;)

Snart skola

Snart är det skola. Ska bara äta lite sen ska ja dra, Men ska försöka komma ihåg att blogga innan samtalet! :)

Hejdå!

Tja!

Hallo! Idag vare skola, hade ju prov de gick bra, bara de att allt ja pluggat på var inte me på provet ;s Men aja, ska börja plugga fysik imorgon, har även samtal och på torsdag kommer soc å ska prata om Malin. Så har fullt upp i veckan, och måste hinna med ett prov på 20 sidor, 20 sidor vi inte har gått igenom dessutom! ;o Men så är de väll med skolan?
Måste också säga att ja fick MVG i balans idag på idrotten! ;) Hade de förra året också men endå känner mig duktig! ;) Så nu är de bara öva lite till med ringarna sen har ja mvg där också ;) Mattan blir de bara ett G kanske G+ men de duger :)
Det har blivit väldigt mycket skrivet om skolan just nu men men, de är min blogg så ni får väll stå ut? ;)
Men ska gå och hjälpa pappa med maten, har ju tänkt att bli kock så varför inte börja öva nu? ;)

 
Bild från i sexan när ja å linus paddla kajak ;) Haha :p <3

Plugga

Hej igen! nu har ja läst, och kommit på av egen kunskap ;) Massor med saker! 10 argument ungefär, vilket är jätte bra, sen i skolan måste ja bara skriva insändaren sen blir de nog ett G+ tror ja :) Det känns riktigt bra!
Men med historian känns det därimot inte lika bra, det går sådär ett G kanske ett VG har ja redan men om ja vill ha ett MVG måste ja kunna mer, men jag har redan pluggat kanske tre timmar och kommer fortfarande inte ihåg årtalen ?
Men ja får plugga en stund till så kanske det går bättre? Men ja det lär inte gå bättre på provet när ja sitter vid datorn å bloggar ;) Men ja kan inte låte bli :p

Efter ja pluggat ska vi äta sen hämtar pappa mig :)

Ska försöka skriva ett litet blogg inlägg  när ja kommer hem, men det är inte alls säkert att ja hinner det. Annars får ni vänta till imorgon! :)

 
Ni får nöja er med gamla bilder :) <3

Hos mormor!

Hej hej!

Tänkte berätta lite snabbt om vad ja gjort idag. Först var det ju skola, Svenska första lektionen vi håller på med att skriva insändare, men kan bara få IG, G och G+ och ja satsar på G+ så jag ska ta reda på lite fakta om Energidryck, Ska skriva om att ja tycker det ska va 18års gräns på det, och de ska va en lag. Igentligen dricker jag de rätt ofta men det är ett brätt ämne och det gör de mycket lättare att arbeta med :) 
Sen hade vi matte å efter det så hade jag extra matte, men plugga historia där istället, :)
Efter det så åkte jag hem. Vi hade igentligen en lektion till men det var idrott och efter det så hade vå håltimme så jag kunde lika gärna åka hem, :)

Och nu sitter jag här och skriver hos mormor, har vart här ett tag å fikat å bara chillat, men nu ska jag ta och ta reda på lite mer om Energidryck, Men har ni några tips om va ja ska skriva så komentera gärna!

Men nu har ja skrivit massa onödigt igen ;) 

 
En bild som mormor fota i sommras när vi var på tant brun café, Jag, Jimmy, Mamma och Tant brun :)




Fars dag

Hallo! Idag är det fars dag så har ätit tråta hela dan! ;)

Först åkte vi till morfar, mamma gav han en skiva och vi fika å prata en stund. Sen åkte vi hem, ja gav pappa min present, Han vart jätte glad! :d ( visar bild senare ) Och fika lite med farfar :)

Sen har ja pluggat ca: 2 timmar, så kan historian sådär :) ska plugga lite till ikväll och imorgon, för jag vill verkligen ha mvg!

Men ja, har aldrig nått intressant att skriva om ? hmm måste hitta på nått så de blir intressantare!

 
Bara för ja skrivit så tråkiga inlägg så bjuder ja på denna bild (;

Trött

Hej! jag är sjukt trött idag! Har städat hela mitt rum idag! Sen har ja kollat på fyra medium avsnitt, :) Aa det är väl typ de ja gjort idag, så har inte så mycket att skriva om men kanske kommer på nått lite senare, ha de bra! :)

Stan!

Hej kom precis hem från en lång dag med Denice i stan! Men även en riktigt rolig dag! Ja köpte:

Tre jeans, men kommer bara använda två.
Foundation
Nagerlack
En skiit cool fars dag present, visar bild på söndag!

Sen fick ja även hem mina betyg saker, eller sånt där man får innan samtal, men iallfall, min mamma å pappa tyckte ja var jätte duktig! :) Och sa att ja kommer få högre månadspeng! :D

Och Tim är här så ja ska gå och va lite social, bloggar senare, puss<3

Hej!

Hej han inte blogga igår men dehär gjorde jag:

Först skola sen efter de så va ja me Oskar i Rimbo, efter en stund ringde ja Martin å träffa han och även Markus och Gurra. Efter det så träffa jag Rasmus en stund, Efter de träffa jag Martin och då var även Maruks å Gurra där :) Så prata lite med dom å så :) Sen tog ja sju bussen hem :)

Idag har jag bara vart hemma å tagit det lungt, kanske ska träffa johanna senare :) men vi får se :) <3

Skolan :)

Ja nu sitter ja i skolan :) Börjar nästa lektion om 10min så passar på att blogga lite :) Det har vart en rätt chill dag, och efter skolan ska ja va med drogge en stund, sen träffa Rasmus ett tag =) Men ja, vad gör ni då?


Skola

Skola snart då, :) Måste föna håret å äta lite sen bär de av till skolan! :) 

Det är sjukt mycket snö ute! Så mysigt! (Y) Hoppas inte bussen kommer! att den typ kör i diket eller nått! :D

Haha nej nu måste ja äta, puss på er! :)<3

Tja!

Tja tja!

Idag har jag haft allmänt tråkigt, de är snö storm så har ingen lust att va ute, kanske drar hem till Felicia,

Vad gör ni då? :)


Hallo :)

Nu har ja fixat mig klart ätit, gröt å te, så en bra frukost! :) Men nu ska ja dra till bussen!

KYSSKYSS (;

Rasmus

Hej! Idag var de först skola, rätt chill :) Sen åkte ja hem till Rasmus, vi spela lite gta, åt oboy med skum å mobba Patrik :) Skulle hem rätt tidigt eftersom ja pluggar matte varge måndag. men va där i typ 4 timmar kanske :) Rätt kul faktiskt! 
 


Men ja har aldrig nått att skriva om i bloggen, hmm tycker ni de börjar bli tråkigt? <3


Hej.

Caroline gustavsson ( shimari )


Hahahha

Hahah Anna satt å lyssna på låten på lägret, haha så måste visa låten :)) <3


Tråkiga

Har vart rätt tråkiga blogg inlägg, men ja är rätt sliten och trött så har ingen lust att blogga. Och har inget att blogga om, men aa, imorrn är de skola har typ ångest ;o

Men nu ska ja inte skriva dryga saker, Ha de bra och kram!

Halloj!

Tja tja! :)

Just nu sitter ja å drygar, har åkt sånhär viking line båt, :) Köpt lite godis å tuggumin! :) De va rätt kul, fast nä. Sen så åkte vi till farmor, fira vickan å emelia å farfar :) Så de va ju också kul :) Men ja, har inte så mycket att berätta, så godnatt :)<3

Tillbaka

Ja då är ja tillbaka från lägret! :) Det var faktiskt kul! Vi har bastat, spelat kläd pocker, rulat oss i frost, dyngnat, kollat på fåret tjån ;)

Haha ja så ja har haft de rätt kul, vart bara lite knas med lite saker, men, men. Lägret har endå vart super å lovet ska fortsätta i den riktningen!


Men jag har inte så mycket att skriva om, orkar inte berätta allt vi gjort och så men:


EMILS MAMMA! ;))

Hahah ;PPpppPpPPpPPpppPP

Tja bloggen, har vart här i två där nu :) ...

Tja bloggen, har vart här i två där nu :) lektionerna suger :s men rasterna är rätt kul :p maten är skit äcklig! Haha men de är fika två gånger om dan så ja överlever, Haha snart ska vi kolla film :) och ja har inte så mycket mer att skriva, men ha de bra :) kram <3


Haha

Förök me dedär ni? (;


Tidsinställt inlägg

(Tidsinställt inlägg)

Ja nu har ja troligtvis om inget gått snett så är ja framme ;) Och är super glad! =) Men man vet ju aldrig ? =) Men självklart kommer jag uppgradera lite med mobilen. De är rätt dyrt men endå :p

Så ja har inte så mycket att blogga om eftersom ja inte vet vad som har hänt, eftersom ja skriver de här inlägget en dag innan de skickas haha :p

Nej men nu blir de bara massa skiiit ja bloggar om haha :)

Men om jag har tur så finns det en dator här nån stans så ja kan blogga lite å berätta vad som hänt på bussen!

Ha de super! Kram Caroline<3

Nu sitter vi på bussen, har åkt ca: en tim...

dsc01967 (MMS)

Nu sitter vi på bussen, har åkt ca: en timme :)<3


Hejdå

Ja nu säger ja hejdå för fem dagar, eller kommer ju finnas på mobilen men aja, de där med tidsinställda inlägg gick ju inte så bra så ni får nöja er med mobiluppgradering. :)

Men vi ska dra om 40min, ska bara packa ner de sista borsta tänderna å lite sånt. Men ha de bra! :)

Puss på er!<3

 
Bild från förra lägret :)


RSS 2.0